- 17 Kasım 2023
- 145
- 36
- 36
-
- Konu Sahibi eylulortmen
Peki ilk gebwliginizde nasıl bir kayganlastirici kullandiniz? Doktorun tavsiye ettiği ultrasonda kullanılan bir marka varmis o mu? Yoksa marketlerde zincir magazalarda satillan bildiğimiz markalar mi?İlk gebeliğimde kayganlaştırıcı kullandık engel olmadı şimdi ikinciye gebeyim bebek yağı kullanıyoduk ama bu ay bırakmıştık hamileyim şimdi. Belli olmuyor bence
Korunmasız ilk ayda mi hamile kaldınızİlk gebeliğimde kayganlaştırıcı kullandık engel olmadı şimdi ikinciye gebeyim bebek yağı kullanıyoduk ama bu ay bırakmıştık hamileyim şimdi. Belli olmuyor bence
Yoo normal markette satılanlardan kullandık. Gebelik planlıyorduk ama konfor için kullandık açıkçası.Peki ilk gebwliginizde nasıl bir kayganlastirici kullandiniz? Doktorun tavsiye ettiği ultrasonda kullanılan bir marka varmis o mu? Yoksa marketlerde zincir magazalarda satillan bildiğimiz markalar mi?
İlki öyle oldu evet ama ikinciyi birkaç aydır deniyordukKorunmasız ilk ayda mi hamile kaldınız
Tamam canım biz 7 ay deneme de anca hamile kalabildimİlki öyle oldu evet ama ikinciyi birkaç aydır deniyorduk
Bizim bu da 7-8 aylık denemeyle oldu. Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimizeTamam canım biz 7 ay deneme de anca hamile kalabildim
Anladım bunu merak ediyordum teşekkürler, ben de yumurtlamadan önce ki gün kullanmıştım. Umarım engel olmuyordurYoo normal markette satılanlardan kullandık. Gebelik planlıyorduk ama konfor için kullandık açıkçası.
Amin canım 7 ay deneme de olan kızım 11 yaşında 3.ay deneme de olan kızın 2 yaşını doldurduBizim bu da 7-8 aylık denemeyle oldu. Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
Allah bağışlasın büyütmüşsün sen benim daha ikinci karnımda büyük 2 yaşındaAmin canım 7 ay deneme de olan kızım 11 yaşında 3.ay deneme de olan kızın 2 yaşını doldurdu
Ne güzel bizimkilerin arasında yaş farkı çokAllah bağışlasın büyütmüşsün sen benim daha ikinci karnımda büyük 2 yaşında
Ay yok canım çok değilmiş fark. Benim arkadaş 27 yaşındaydı 2 yaşında kardeşi vardı o napsinNe güzel bizimkilerin arasında yaş farkı çok
Onlarin ki kazara olmustur yapacak bişey yokAy yok canım çok değilmiş fark. Benim arkadaş 27 yaşındaydı 2 yaşında kardeşi vardı o napsin
Bence de öyledirOnlarin ki kazara olmustur yapacak bişey yok
Doktora danışmak gerekebilir o halde.Arkasında spermi yavaslatacagi yazıyor ama bu tür ibareleri bazen önlem olarak yazabildikleri için doğru mu yalnis mi bilemiyorum
Ozaman annesi 45 yaşlarında mi doğum yapmış oluyorBence de öyledir
Muhtemelen öyle olmuştur korkunç geliyor kulağaOzaman annesi 45 yaşlarında mi doğum yapmış oluyor
Masallah o yaştaMuhtemelen öyle olmuştur korkunç geliyor kulağakardeşlik bile doğru zamanda güzeldir.
Araştırıyorum iştekız öğretmensin azcık araştırsaydın
Sürdükten sonra miAraştırıyorum işte
Tamam canım en bilinçli sensinSürdükten sonra mi