Cinsel ilişkide ağrınız kaç sefer sonra geçti?

Merkur Retrosu

Guru
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.031
23.730
27
Sorum başlıktaki gibi hanımlar.

Öncesinde de denemelerimiz olmuştu ama son 3 seferdir ilişkiyi tamamen yaşayabildik. 3 ünde de ağrı oldu bende. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. Benim vajinam dar yeni yeni açılıyor-genişliyor. eşiminki ise kalın penis.

Benim üçüncü denememize kadar kanamam oldu eşim le 4.denememizde artık tam birliktelik oldu ondan sonra canm yanmadı

Evlendigim ilk yıl benimde oluyordu ön sevişmeyi uzun tut iyice islanınca sorun kalmaz zamanla düzelir.

Bence kendinizi kastığınız için olabilir.. İlişki sırasında rahat olmak önemli acıcak mı acimicak mı düşüncesine girerseniz ilşki sırasında ağrı olur.. 3 senelik evliyim Bazen bile ağrı olabiliyor.

Öncesinde de denemelerimiz olmuştu ama son 3 seferdir ilişkiyi tamamen yaşayabildik. 3 ünde de ağrı oldu bende. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. Benim vajinam dar yeni yeni açılıyor-genişliyor. eşiminki ise kalın penis.
Ben 5 senelik evliyim ve darlık sorunu maalesef bende de var yani yapısı öyleymiş bunun için doktora bile gitmişliğim oldu 😅😅 Canım sana önerim; sık ilişki olunca o ağrı geçiyor ama örnek veriyorum aradan 1 hafta geçsin o ağrı veya değişik bi boşluk hissi maalesef olabiliyor vajina darlığı sorununu yaşayanlar bunu iyi bilir 🤦🏽‍♀️😅

Kayganlastirici kullanin, bebe yağı falan degil ama bunun icin yapilmis ozel kayganlastiricilardan kullanmalisiniz.

Kayganlastirici kullanin, bebe yağı falan degil ama bunun icin yapilmis ozel kayganlastiricilardan kullanmalisiniz.
Durex kullanıyoruz hemen giriyor onu kullanınca hatta bazen sürmeye bile gerek kalmıyor ıslaklıktan ama gene de ağrı var çözemedim gitti. Doktora muayene oldum kist mantar vs yok dedi

Bence kendinizi kastığınız için olabilir.. İlişki sırasında rahat olmak önemli acıcak mı acimicak mı düşüncesine girerseniz ilşki sırasında ağrı olur.. 3 senelik evliyim Bazen bile ağrı olabiliyor.
Başlarda kasıyordum şimdi kasmıyorum ama yine o ana odaklanamıyorum hep birazdan girecek diye düşünüyorum... durex kayganlaştırıcı kullanıyoruz bu arada

Benim her seferinde ilk girişte biraz acır. Daha sonra geçer. Ancak hiç canım yanmamasına rağmen her seferinde kanamam oluyor.
Bence bunun darlıkla vs alakası yok. Ben de yeni evliyim. Cinsellik yeni başladı. Ama kendimi bıraktığımda ağrım asla olmuyor.

Ama benim kanamam çok sık olduğu için oluyor olabilir. Arada önsevişmesiz de oluyor acele ettiğimiz zaman. Ondan kanama olabiliyor

X