• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişkide ağrı

Merhabalar, bir yıllık evliyim ve her cinsel penetrasyonda, penisin vajina derininde bir şeylere çarptığını hissediyorum ve canım çok yanıyor. Kadın doğum muayenesi oldum, kist, enfeksiyon ya da vajinal kuruluk yok.

Cinsel ilişkiden kaçar hale geldim. Sadece canım acıyacak mı diye düşünüyorum. Benim durumumda olan birileri var mı?
rahim kapağına baskı uyguladığı için canın yanıyor ilişkiye tam hazır olmadığı zaman canın yanar ön sevişmeyi uzun tutarsanız vajina içi genişler kapakta sanırım açılıyor bu sayede canın yanmaz diye düşünüyorum

Merhabalar, bir yıllık evliyim ve her cinsel penetrasyonda, penisin vajina derininde bir şeylere çarptığını hissediyorum ve canım çok yanıyor. Kadın doğum muayenesi oldum, kist, enfeksiyon ya da vajinal kuruluk yok.

Cinsel ilişkiden kaçar hale geldim. Sadece canım acıyacak mı diye düşünüyorum. Benim durumumda olan birileri var mı?
ben varım evli değilim ama her ilişkimde aynı sorunla uğraşıyorum

Back