cinsel ilişkide acı

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.418
13.759
erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşarken inanılmaz canım yanıyor. Bu 4.denememiz 2 gün üstüste olacak şekilde 2 hafta arayla deneyelim dedik. İlkinde kötüydü ikincisi iyi 3. ve 4. gene kötüydü. Fakat bu defa sanki ilkmiş gibi inanılmaz canım yandı. Ön sevişmemiz ıslanmam falan çok iyi karşı tarafta zorlama falan da yok. Fakat başta iyi oluyor devam ettikçe acı oluyor.Ve sadece bir pozisyonda canım yanmıyor diğerlerinde inanılmaz bir acı oluyor. Bu normal mi ? Bu sorunu nasıl aşabiliriz ?

Basta acimiyor sonra aciyorsa kuruyorsunuzdur. Iliski ortasinda kayganlastirici desteği alın mutlaka.

Derinde bir acı mı yoksa vajina girişinde bir acı mı? İkisinin de sebepleri farklıdır.

Kuruluk oluşuyodur muhtemelen. Su bazlı kayganlaştırıcı kullanırsanız iyi olur. Bir de vajina genişliği ve penis kalınlığı da etkili. Ayrıca yavaş yavaş girerse belki acı ortadan kalkar

Kuruluk oluşuyodur muhtemelen. Su bazlı kayganlaştırıcı kullanırsanız iyi olur. Bir de vajina genişliği ve penis kalınlığı da etkili. Ayrıca yavaş yavaş girerse belki acı ortadan kalkar
yavaş yavaş giriyor ama canım acıyor genede sürekli ıslakmışım gibi geliyor bana ama genede su bazlı kayganlaştırıcıyı deneyelim teşekkürler

Hangi pozisyonlarda canınız acıyor acaba? Acı hızdan mı kaynaklanıyor olabilir .Esnek olmadığınızdan olabilir diye düşündüm ben. Kayganlaştırıcı bir deneyin bence acı devam ederse doktor gidin.

sadece düz yatarken acımıyor prezarvatif kayganlaştırıcı etkili jelle beraber kullanılabiliyor mu ?

Ocak ayı rahim ağzı kanseri farkındalık ayı. Lütfen doktora muayene olun, smear testi yaptırın cogu seyı onlemıs olursunuz. Ayrıca rahimde yara yada polıp olabılır ıhmale gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…