Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi başlıyoruzMerhaba. Esimle gunde1 defa oluyoruz.cinsel iliskide.ve 1 defa bosaliyor. Sizce benimi istemiyor yoksa yasla ilgili ve ya baska neden var? Cunki arkadaslarima sordum evli gunde 2-3 defa oluyorlar. Bu arada yeni evliyiz. Aramizda 11 yas farki var
Baska ülkede yasiyoruz.Burada cok sıkıcı ve yapilacak aktiviteler hic yok. Sadece her gun acik havada yuruyus bu kadarBaşka işiniz gücünüz yok mu? Gezip eğlenin mesela ?
Evet 11 yas bende 23 onda 34 belkide ben daha cok istedigimden dolayi. Bu arada yabanciyim beni anliyosunuz umarimHadi başlıyoruz
Boşalma sayısının önemi yok önemli olan tatmin olmak
Başka nedenleri bilemeyiz
Herkes illa 2 .3 yapacak diye kural şart yok yaşlar kaç 11 yaş fark var demişsin
Yoooo gayet yazımın güzel gayet Türkçe yazıyorsun anlıyoruzEvet 11 yas bende 23 onda 34 belkide ben daha cok istedigimden dolayi. Bu arada yabanciyim beni anliyosunuz umarim
Iste arkadas sozune gelip bu dusuncede oldum.Her gün 1 kere oluyorsa iyi haaa, hafta 1 zor yapıyoruz çocuktan
Yanasiyorum aslinda ama boyle hep mızıkcı gibi her seye mızdaha fazla istiyorsan daha fazla kocana yanaş bunun çözümü burda değil…..
Hih işte bunu diyordum konu iki üç değil senin tatmin olmaman olsan çünkü sorgulamazsinAslinda oyle ama hic hazz almiyorum iste beni o dereceye cikartamiyo
Kilotoris masaji yapsın eşin. Doruklari görürsünAslinda oyle ama hic hazz almiyorum iste beni o dereceye cikartamiyo
Amaaan koca adam olmuş ama mızmızlıkları bitmez bu erkeklerin.Yanasiyorum aslinda ama boyle hep mızıkcı gibi her seye mız
Bende türkmenistan:)Cok yakiniz. Azerbaycan