• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel iliski

Merhaba. Esimle gunde1 defa oluyoruz.cinsel iliskide.ve 1 defa bosaliyor. Sizce benimi istemiyor yoksa yasla ilgili ve ya baska neden var? Cunki arkadaslarima sordum evli gunde 2-3 defa oluyorlar. Bu arada yeni evliyiz. Aramizda 11 yas farki var
Hadi başlıyoruz
Boşalma sayısının önemi yok önemli olan tatmin olmak
Başka nedenleri bilemeyiz
Herkes illa 2 .3 yapacak diye kural şart yok yaşlar kaç 11 yaş fark var demişsin

Hadi başlıyoruz
Boşalma sayısının önemi yok önemli olan tatmin olmak
Başka nedenleri bilemeyiz
Herkes illa 2 .3 yapacak diye kural şart yok yaşlar kaç 11 yaş fark var demişsin
Evet 11 yas bende 23 onda 34 belkide ben daha cok istedigimden dolayi. Bu arada yabanciyim beni anliyosunuz umarim

11 yaş fark 🧿
her gün 2 3 defada sıkar be. Ne bu 7 24 cinsel ilişki merakınız. Heyecan kalmaz rutine dönüşür

Skor değil önemli olan o dk istiyor musun yoksa görev gibi mı yapıyorsun, sorun bir iki değil bence tatmin olamıyor musun? Sürekli de bu düşünülmez yani kaç olmalıydı falan diye akışında gelişen şeyler değil mi bunlar dur kocami darlayayim da şu konuyu masaya yatiralim :KK64:

Hangi ülke?

Bence sayı mühim değil de sanki sen orgazm olmuyorsun gibi? Olsan sorgulamazsın başkası kaç defa yapmış diye

Back