Cinsel ilişki

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Ya arkadaş bir karı koca ilk cinsel ilişkiye nasıl girer kendini kasmadan rahat bir şekilde ardından nasıl rahatlıkla bir cinsel ilişki yaşar ? Nasıl o psikolojiye sahip olabiliyorlar rahat edebiliyorlar ? Etrafımda bazı kişiler benden sonra evleniyor ve hemen çoçuk sahibi oluyorlar nasıl yapıyorlar diye kendime soruyorum sürekli.. evet vajinismus hastasıyım ve kendimi bu düşünceden alı koyamıyorum insanlar nasıl bu kadar rahatken biz kendimizi bu kadar kasıyoruz neden bu psikoloji ? Onlardan ne eksiğimiz ne fazlamız.. Neden acı korkusu ? ne kadar şanslı insanlar meğer

Aynisini ben de düşünüyorum 10aydir. Benden sonra evlenenlerin dogumuna 1 ay falan kaldi. Benden 1 2 ay once evlenenlerde coktan dogurdu. Nasıl bir denemede yapiyolar cok merak ediyorum. Cok mu istekliler ya da cok mu aci eşikleri yüksek. Onların kasları neden gevsek de bizim kaslarimiz sımsıkı hicbiseye izin vermiyo. Hepsini bende düşünüyorum. Dusunmeden faaliyete gecsek hersey olacak ama o korku bisey yaptirtmiyo bize

vajinismusla ilgili bi tecrübem yok. fakat dilim döndüğünce yardımcı olmak istiyorum.
sevgilinle yakınlaştığın esnada kendini akışa bırak. sadece o anın getirdiklerine ve hislerine odaklan. bunun sonunda ne olacak diye düşünme. illa olması gerek diye de düşünme. sevgiline hislerini en derinine kadar aç ki, seni anlasın ve zorlamasın.

ve tabii ki de dr gidip tedavi almalısın bu konu ile alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…