Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Cinsel ilişki sonrası yanma konusunda yardım lütfen

plasebo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
2.318
1
108
Afyon
cinsel ilişki sonrası idrarımı yaptığımda tarif edilemez bi yanma oluyo arkadaşlar
ama sadece cinsel ilişkiden sonra son iki gündür böyle
sizce doktora gitmeli miyim hangi doktora gitmeliyim ??
lütfen cevaplarınızı bekliyorum

sadece iki gündür böyle..
normalde bişi yok ama ilişkiden sonra tuvalete girdiğimde feci bi yanma çıkamadım bile tuvaletten o derece
ürolojiye mi yoksa kadın doğuma mı gitmeliyim

Benim de evliliğimin ilk haftasında başıma gelmişti sonra kendiliğinden geçti. Şimdi 4 aylık evliyim ve son bir haftadır sık cinsel ilişkiye girdik. İdrar yapsam da yapmasam da aşırı yanma vardı iki gündür. Az önce acile gittim doktor idrar ve kan tahlili yaptı. Normalde 0 ile 3 arasında olması gereken lökosit bende 370 çıktı. Çok şiddetli bir enfeksiyon geçiriyormuşum. doktor antibiyotik verdi, az önce ilk dozunu aldım. İnşallah şu hastalığın kesin bir tedavisi bulunur, psikolojim bozuldu resmen.

Kadın doğuma gidin.o zaten ilk etapta ürolojinin yapacağı idrar tahlilini ister sizden.gerek görürse de üroloji konsultasyonunu ister.
Geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar,ilk ilişkiye girmemden beri ilişki sonrası kanamam oluyor,smir testim negatif çıktı,muayene sırasında da bir şey görünmedi,ama sanki vajinamda bir yaraya sürtünüyormuş gibi canım yanıyor ve ilişki sırasında yanma oluyor.üstelik ilişki sırasında da kanıyorum.doktora bir çok kez gittim,her seferkinde vajinal tablet verdiler ama bir işe yaramadı,cinsellikten soğumak istemiyorum ama çok bıktım.bir öneri lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…