cinsel ilişki sonrası vajinada yanma kızarıklık ve kabarıklık lütfen yardım

sen onu uyutmak ıcın yapıorsun sanırım :) canım bıraz ara versen keşke.

canm öncelikle geçmş olsun..ilşki sonra yanma şişme ve kızarma olayı bendede vardı.sonradan geçti.şmdi ise akıntım başladı,haftaya bunun için dr gidicem. burada bilgilerimizi paylaşıyoruz faydalı şeyler öğreniyoruz hepmiz ama dr gitmemz en doğrusu tabiki..
ayrıca yazının devamnı yorumlarını okuyunca bana çok tanıdık geldi:) benim eşimde yanımda olmasa bile onu düşündüğümde o havaya girebiliyorum.önsevişmenin en başında ıslanabliyorum.benm için o moda girmekten ziyade çkmak zor oluyor ve biz aslında bu konuda şanslıyız..tabi eşlerimizde
ama herşeyin başı sağlık.umarım ciddi bi rahatsızlığımız yoktur.
ben dr dönüşü yazar verdiği bilgileri paylaşırım

saol bende en kısa sürede gitmek istiyorum doktora peki sende nasıl gecti bu kızarıklık.forumu dün cok gezdim benzer sıkıntı yaşayan cok kişi varmış aslında kültür testi yaptırılmasını önermiş onlar.kesinlkle şanslıyız kimisine günde 4 5kez abatı geliyor yada inanmıyor buda içten gelen fazla enerji sanırım.son zamanlarda yanma oldugu için günde 2keze düşürdük ama kocama az gelior küsüyor kırılıyor az yapıyoruz diye.

ya benimki sendeki gibi sık olmadı.ama ilk başlarda bana sık ilşkiden mi acaba dye düşündürdü ama alakasıda yok.yani bende bilemiyorum nedenini.bende ztn arada bi oluyodu.ve ben temizliğinede çok dikkat ederm.aslnda okdr temzlemekde sakncalymış.çok sık yıkamak fln.bi ara ver bakalm.ztn 1hfta fln vermşsn sanrm dmi?eşinlede tekrar konuş.sağlığının daha önemli olduğunu anlaması lazm.snçta Allah korusun ciddi bi rahatszlğın olsa ozmn napçak kimblir?
ve evet çok şanslıyız,kesnlkle içten gelen bir enerji,yapıda var.eminim sizdede en az eşn kdr sende ona teklfle gdyosundur
sağlıklı olalımda enerji fln önemli dğl şuan için.sen nzmn gidiceksn dr ?

Ilıskıye gırerken once bepanten surun bolca her yere zaten 5 kere yapıyosuanız kı sısmesı normal anaormal bı durum yok

yaaa.. ne amaliyatı olmuşlar :26:
bendede var o yanma!

ilişkiden sonra yada çok uzarsa!
korktum şimdi açıklayablir misin biraz konu sahibi arkadaşım?
neden amaliyat olmuşlar..

bendede oluo ama cok nadır arada sırada oluyo gnelde idrar deydıgınde yanıo bence tahrıs yuzunden ya onemlı bısey olucanı tahmın etmıorum bole herseyı takarsak hastalık hastası oluruz sonunda . ama sık sık tekrarlanan bıseyse dr a gıtmekte fayda var

ne utanıosun canım ankardada antalyadada beni görmeyen doktor kalmadı valla artık cok rahat yatıverıorum o korkunc masaya bendede oluo ama dıer yazdıgım mesajda dedıgım gıbı cok nadır ve 1 gun bıle surmeden gecıo genelde ıdrar deydıgınde yanıo tahriştendır dıye dusunuorum cunku hassas bolge ve bu kdr calısmayada tahrıs olması ck normal bence gıt bı dra en azından uygun bi krem verir dogru tedavı uygularsın oldugunda

Son düzenleme:
canım ilişki sırasında orgazma yaklaştığın zaman genelde dudaklar şişer ve rahatsız etmeyen bir kırmızılık oluşur.. bu mastürbasyonda da olur. fakat yanma, ertesi güne kadar giden acı ilginç geldi açıkçası.. istersen bir doktora görün

Sakın vajen içini yıkama doktorun verdigi şeyler hariç oraya hiçbirşeyi sürme yoksa vajen ph bozulur enfeksiyona yol açarsın
Bahsettigin durum bende çok nadir olur özellikle ilişki uzadıgında ilişki bittikten sonra Şişlik olur ertesi gün geçer çok nadir olduğu için budurum doktora gitmedim sırf bunun için ama sen sık karşılaşıyorsanız mutlaka doktora görün

Bi jinekoloğa gitmelisiniz eşinizinde tedavi olması gerekebilir sık ilişkiye girmek balayı sistiti denilen rahatsızlık gibi sizin şikayetlerinizde olur.

buraya konu açtıgım günden beri yazdıgınız tavsiyeleri uyguladım bu durum bida olmadı acıma ve yanma
ilişkiden önce krem sürdüm
ve ilişkiden sonra yıkarken sabun yada duş jeli kullanmadım.sadece su ile yıkadım içini.
o günden beri sorun yok bakalım rahatım

yaaa.. ne amaliyatı olmuşlar :26:
bendede var o yanma!

ilişkiden sonra yada çok uzarsa!
korktum şimdi açıklayablir misin biraz konu sahibi arkadaşım?
neden amaliyat olmuşlar..

şu konuda okudum ameliyat olanları http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/552368-cinsel-iliski-sirasinda-aci-duymak-2.html m_rossa adlı bende tam öğrenemedim nasıl bişi oldugunu
rahim içinde septum adı verilen bir perde olusuyormuş.bu hem gebe kalmaya sorunmuş hemde ilişkide acı veriyormuş.
doktora gidersem öncelik sormam gereken bu olacak
benimde içine parmagımı soktugumda yuvarlak etrafı boşluk bir et var sanki içinde.acaba o mu ki septum dedikleri perde yada bendeki içindeki şey ne onu sorucam doktora.forumda septum diye arat konular cıkıyor burayıda okudum http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...erde-uterus-septum-ameliyati-geciren-var.html

Selam kızlar, aranıza yeni katıldım:) Umarım hoş gelmişimdir:)

Kızlar benim bi sorunum var.İlk geceden sonra bende anormal derecede kaşıntı başladı ve doktora gittim. Mantar ilacı verdi. İyileştim şükür. Bir süre bişey yapmadık. Ondan sonraki ilk ilişkimizde yine kaşınma oldu. Fakat bu defaki vajinal değil. İdrar kesem ve idrar yollarım, tuvalet esnasında yangıyla beraber felaket derecede ağrıyor, neredeyse ağlayacağım yani o derece Mantar mı sistit mi ne anlayamadım:S Hatta dedim ki sana alerjim var sanırım:) Güldük baya bi:) Ama canım gerçekten çok yanıyor Sanırım doktora gitme vakti...

Son düzenleme:
Merhaba bendede aynı sıkıntı var kabarık kırmızı ve çok yanıyor doktora gidicem ama öncesinde sizin doktorunuz ne dedi sıkıntı neymiş bendede birebir aynı sıkıntı var

AYNI SORUN BENDE DE VAR.NASIL ÇÖZÜM BULUNDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…