• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki sonrası vajina ağrısı

hazer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
41
-12
6
22
Lütfen önyargılarınızı bir kenara bırakın. Dün ilk cinsel ilişkimi yaşadım ancak penis vajinaya girmedi sadece sürtünme şeklinde gelişti partnerim boşalmadan önce sevişirken prezervatif takmıyordu ama sonra taktı öncesinde zevk suyu gelmişti ve daha sonra internetten bakınca sperm içerebileceğini öğrendim aşırı tedirgin oldum ve tam yumurtlama dönemimdeyim öğrenciyim ve ne yapacağımı bilmiyorum öbür ihtimali düşünmek çok zor benim için , ayrıca vajinamda Ağrı'da hissediyorum enfeksiyon kapmış olabillirimde. mümkün mü yzüeysel alarak sadece sevk suyunun tam vajinaya girmeden döllenme aşırı tedirgin oluyorum gebelik testi içinde yaklaşık 2 hafta beklemek gerekiyormuş lütfen akıl verin kendimi çok saçma bir şeyin ortasında buldum ve danışabileceğim kimse yok.

Son düzenleme:
Lütfen önyargılarınızı bir kenara bırakın. Dün ilk cinsel ilişkimi yaşadım ancak penis vajinaya girmedi sadece sürtünme şeklinde gelişti partnerim boşalmadan önce sevişirken prezervatif takmıyordu ama sonra taktı öncesinde zevk suyu gelmişti ve daha sonra internetten bakınca sperm içerebileceğini öğrendim aşırı tedirgin oldum ve tam yumurtlama dönemimdeyim öğrenciyim ve ne yapacağımı bilmiyorum öbür ihtimali düşünmek çok zor benim için , mümkün mü yzüeysel alarak sadece sevk suyunun tam vajinaya girmeden çifleşmesi aşırı tedirgin oluyorum gebelik testi içinde yaklaşık 2 hafta beklemek gerekiyormuş lütfen akıl verin kendimi çok saçma bir şeyin ortasında buldum ve danışabileceğim kimse yok.

Ya allah askina su yalanlari bi birakin artik. Ilk cinsel deneyiminiz ve "zevk suyu" nedir biliyorsunuz.

Biktik artik her gece surtunmeli kaktirmali trolluklerinizden.

Hadi belki dogru soyleyen birisindir diye yanit da vereyim, bu sekilde hamile kalamazsin, yuzde 99 eminim.

Yani insan cinsel ilişkiye girmeden evvel önemli şeyleri neden araştırıp okumaz ki? Yav bir kremi bile sürmeden evvel üstünü okuyoruz. Hayatınızda bir ilki yaşayacakken neden bu kadar ilgisiz kalıyorsunuz?
Soruya gelirsek ovulasyon dönemindeymişsiniz, vajina girişine sıvı denk geldiyse evet gebe kalma ihtimaliniz var. Bu şekilde gerçekleşmiş gebelikler var. Ha düşük ihtimalde ama var.

Lütfen önyargılarınızı bir kenara bırakın. Dün ilk cinsel ilişkimi yaşadım ancak penis vajinaya girmedi sadece sürtünme şeklinde gelişti partnerim boşalmadan önce sevişirken prezervatif takmıyordu ama sonra taktı öncesinde zevk suyu gelmişti ve daha sonra internetten bakınca sperm içerebileceğini öğrendim aşırı tedirgin oldum ve tam yumurtlama dönemimdeyim öğrenciyim ve ne yapacağımı bilmiyorum öbür ihtimali düşünmek çok zor benim için , mümkün mü yzüeysel alarak sadece sevk suyunun tam vajinaya girmeden çifleşmesi aşırı tedirgin oluyorum gebelik testi içinde yaklaşık 2 hafta beklemek gerekiyormuş lütfen akıl verin kendimi çok saçma bir şeyin ortasında buldum ve danışabileceğim kimse yok.
Ertesi gün hapı için buda adetinizin dengesini bozacaktır buda acaba hamilemiyim diyeceksin byle risklere girme bence daha dikkatli ol ilişkiye gireceksen mutlaka korunman lazım evet eğer olursa 10-12 günde testte cikar

Ya allah askina su yalanlari bi birakin artik. Ilk cinsel deneyiminiz ve "zevk suyu" nedir biliyorsunuz.

Biktik artik her gece surtunmeli kaktirmali trolluklerinizden.

Hadi belki dogru soyleyen birisindir diye yanit da vereyim, bu sekilde hamile kalamazsin, yuzde 99 eminim.
Merhaba buraya hesap açıp yardım almak için geldim tüm gün ne yapacağımı bilemeden düşünüp durdum belki bir kadın olmadığınız için bu duyguyu anlayamıyorsunuz. Hayatımda hiç cinsel bir deneyim yaşamamış olmam bunun ne demek olduğunu bilmiyorum anlamına gelmiyor siz erkekler nasıl boşalabiliyorsanız bunu bizde yapabiliyoruz cinsel ilişki adı üzerinde "bir partnerle olan bir şey" bu üslupla burada daha fazla vaktiniz harcamayın.

Ertesi gün hapı için buda adetinizin dengesini bozacaktır buda acaba hamilemiyim diyeceksin byle risklere girme bence daha dikkatli ol ilişkiye gireceksen mutlaka korunman lazım evet eğer olursa 10-12 günde testte cikar
Ancak diyelim ki oldum ve testte çıktı bu o zaman hap kullanmak için çok geç olacak ve kürtaj a başvuracağım bu riske değer mi adet döngüm yeniden şekil alabilir . Hap kullanmak daha mantıklı değil mi kafam oldukça karıştı

arkadaşım direkt hap al, ne kadar erken alırsan o kadar iyi korunursun. sürekli almak hormonlarını bozabilir o yüzden kadın doğum uzmanına gidip korunma yöntemleriyle alakalı tavsiye al sana en uygun olanı önerir zaten.

ayrıca erkek muhakkak korunsun. hastalık var o var dikkat et.

İlk cinsel birleşmede zorlanmanız normal. Lütfen yarım yamalak değil doğru bi şekilde korunun ayrıca. Korkularınız varsa da gecikmeden ertesi gün hapı alın.

Ertesi gün hapını ne kadar erken alırsan o kadar iyi olur. 72 saat içinde alman lazım şansa bırakma.

Yani insan cinsel ilişkiye girmeden evvel önemli şeyleri neden araştırıp okumaz ki? Yav bir kremi bile sürmeden evvel üstünü okuyoruz. Hayatınızda bir ilki yaşayacakken neden bu kadar ilgisiz kalıyorsunuz?
Soruya gelirsek ovulasyon dönemindeymişsiniz, vajina girişine sıvı denk geldiyse evet gebe kalma ihtimaliniz var. Bu şekilde gerçekleşmiş gebelikler var. Ha düşük ihtimalde ama var.
Bilgim vardı ancak bazı bildiklerim doğru değilmiş maalesef şu an öğreniyorum ve sıkıntısını çekiyorum zaten. Teşekkürler.

Lütfen önyargılarınızı bir kenara bırakın. Dün ilk cinsel ilişkimi yaşadım ancak penis vajinaya girmedi sadece sürtünme şeklinde gelişti partnerim boşalmadan önce sevişirken prezervatif takmıyordu ama sonra taktı öncesinde zevk suyu gelmişti ve daha sonra internetten bakınca sperm içerebileceğini öğrendim aşırı tedirgin oldum ve tam yumurtlama dönemimdeyim öğrenciyim ve ne yapacağımı bilmiyorum öbür ihtimali düşünmek çok zor benim için , ayrıca vajinamda Ağrı'da hissediyorum enfeksiyon kapmış olabillirimde. mümkün mü yzüeysel alarak sadece sevk suyunun tam vajinaya girmeden çifleşmesi aşırı tedirgin oluyorum gebelik testi içinde yaklaşık 2 hafta beklemek gerekiyormuş lütfen akıl verin kendimi çok saçma bir şeyin ortasında buldum ve danışabileceğim kimse yok.
Çiftleşmesi ne hayvan mısınız siz

arkadaşım direkt hap al, ne kadar erken alırsan o kadar iyi korunursun. sürekli almak hormonlarını bozabilir o yüzden kadın doğum uzmanına gidip korunma yöntemleriyle alakalı tavsiye al sana en uygun olanı önerir zaten.

ayrıca erkek muhakkak korunsun. hastalık var o var dikkat et.
Merhaba bu denilen hapa baktım sağlık kuruluşlarında reçete olarak yazılıyor mu yoksa direk alabiliyor muyum internette bazıları reçeteli bazıları reçetesiz diyor netleştiremedim

Merhaba buraya hesap açıp yardım almak için geldim tüm gün ne yapacağımı bilemeden düşünüp durdum belki bir kadın olmadığınız için bu duyguyu anlayamıyorsunuz. Hayatımda hiç cinsel bir deneyim yaşamamış olmam bunun ne demek olduğunu bilmiyorum anlamına gelmiyor siz erkekler nasıl boşalabiliyorsanız bunu bizde yapabiliyoruz cinsel ilişki adı üzerinde "bir partnerle olan bir şey" bu üslupla burada daha fazla vaktiniz harcamayın.
Kadın olmadığınız için? Canım bu sitede yöneticideki 1 2 kişi hariç herkes kadın?

Back