cinsel ilişki sonrası kanama

Böyle olduğunda jinekolog müdahale etmeden düzelir mi acaba?
Düzelir, eğer düzelmeyecek kadar ciddi bir yırtık vb bir şey olsaydı bunu anlardınız zaten. Yeni evli misiniz bilmiyorum ama bu kan kızlık zarınızdan da gelmiş olabilir. Kızlık zarı ilk ilişkide yırtılmayabiliyor veya az yırtılıyor daha sonra ilerleyen zamanlarda sert bir ilişki ya da değişik bir pozisyonda yırtılabiliyor ve tekrar kan gelebiliyor. Bu arada benim aklıma ilk gelen de adetinizin ne zaman bittiği? Eğer adetiniz yeni bittiğinde ilişkiye girdiyseniz tekrar kanama olabiliyor bu normalmiş. Tabi adet bitiminden bağımsız olarak bu durum ileride de tekrarlarsa o zaman doktora gitmenizi öneririm.

Gebe olabilir misiniz

Rahim ağzı yarasi nedeniyle bende iliskiden sonra sürüntü seklinde oldu. Ertesi güne kadar devam etmedi ama iliskiden sonra carsafa kadar geldi. Birkac sefer oldu.
En iyisi bir sekilde doktora gitmeniz.

Rahim ağzı yarasi nedeniyle bende iliskiden sonra sürüntü seklinde oldu. Ertesi güne kadar devam etmedi ama iliskiden sonra carsafa kadar geldi. Birkac sefer oldu.
En iyisi bir sekilde doktora gitmeniz.
Bende de ilişkiden sonra hafif kan geliyor doktor rahim ağzında yara var diyor ama bir sey yapmıyor. Sizin durumunuz nasıl oldu acaba?

Bende de ilişkiden sonra hafif kan geliyor doktor rahim ağzında yara var diyor ama bir sey yapmıyor. Sizin durumunuz nasıl oldu acaba?
Doktor herhangi bir islem yapmadi. Bir sure kendi haline birakalim, devam ederse dondurulur veya yakılır dedi.
Ondan sonraki bir sure kanama olmadi. Son iliskimde oldu ama tekrar gitmedim doktora.

Doktor herhangi bir islem yapmadi. Bir sure kendi haline birakalim, devam ederse dondurulur veya yakılır dedi.
Ondan sonraki bir sure kanama olmadi. Son iliskimde oldu ama tekrar gitmedim doktora.
Bana da aynısını diyor. Yara küçük işlem yapılacak gibi değil diyo ilac falan da vermedi anlamadım neden öyle bisey yokmus gibi yolluyorlar. Cocugum yok ondan mı acaba diyorum. Bazen iyileşiyor bazen oluşuyor galiba bana da devam ederse yakarız ya da dondururuz dedi ama insan korkuyor gercekten.

Merhaba gorurmusunuz bilmiyorum ama benimde ilişkiden sonra kanamam oldu önce kan gibi sonra kahverengiye döndü az az devam etti yarım gün sürdü ve bitti gebelikten supheniyorum ama adet olmamada 2 gün var sizce ne olabilir

Erken adet olabilir mi

Yeterince uyarılmadıysanız tahriş veya zorlanma olmuş olabilir ama enfeksiyon ihtimalini de göz önünde bulundurmanız önemli. Nasıl korundunuz?

Merhaba benimde aynı sekilde adete iki gün var ve kanamam aynı adet gibi çok .Ve karnım ağrıyor âdet gibi .Sizin durumunuz nasıl oldu sebebi neymiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…