Cinsel ilişki sırasında yanma ve içinde sanki yara varmış hissi

Mematipolatalemdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
85
-26
38
24
Arkadaşlar ben eşimle beraber olurken hiç zevk alamıyorum çünkü cinsel birleşme sırasında aşırı bir yanma ve sanki içinde yara varmış gibi hissediyorum ama yara falan yok ne zamadır yapıyoruz asla geçmiyor kendimi kasmıyorum sizce önemli bir şey olabilir mi ne olur yazın bir hastalığım mı var önemli bir şey midir

Arkadaşlar ben eşimle beraber olurken hiç zevk alamıyorum çünkü cinsel birleşme sırasında aşırı bir yanma ve sanki içinde yara varmış gibi hissediyorum ama yara falan yok ne zamadır yapıyoruz asla geçmiyor kendimi kasmıyorum sizce önemli bir şey olabilir mi ne olur yazın bir hastalığım mı var önemli bir şey midir

Acilen jinekolojiden randevu almalisiniz. Belli ki bir enfeksiyon geciriyorsunuz.

Büyük ihtimalle enfeksiyonunuz var. Kötü kokulu, sarı/ yeşil renkte akıntı, kaşıntı gibi başka belirtiler var mı?

Ayni şeyleri ben de yaşıyorum 1 yıllık evliyim afedersiniz hiç zevk alarak ilişki yaşamadım çok şiddetli yanma agri var .Cikolata kistim vardi onlar ağrı yapiyor zamanla geçer dedm ameliyat oldum kistler alındı ama halen aynı devam ediyor.. Doktora da gittim hiç mantar enfeksiyon demediler kuruluktan suphelenildi

O yanma genellikle enfeksiyon sebebiyle olur. Bir jinekoloji muayenesi olun kapsamlı. Böyle eziyet çekmeye değer mi, ilk birkaç ilişkide daha yapmanız gereken bu. Hem sağlık açısından, hem de yaşadığınız cinsellikten keyif almanız için.

Defalarca kez doktora sordum tup bebek surecim de var bu arada buna hiç oralı olmuyorlar hep bana vajinusmus musun veya kasiyorsun sen kendini kuruluk vardir deyp jel kullan diyor gonderiyorlar

Back