Cinsel ilişki sırasında koku nasıl geçer

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Önceden olmuyordu ama bir süredir cinsel ilişki sırasında koku oluyor. Her gün duş alıyorum. Hatta duştan sonra olduğunda da koku oluyor. Sebebi nedir ve nasıl geçer bu ?

Kaşıntı var mı?Varsa mantar olabilir.Rahimde yara olabilir doktora gitmelisiniz.Cunku bu karşı tarafıda aşırı rahatsız eder

Önceden olmuyordu ama bir süredir cinsel ilişki sırasında koku oluyor. Her gün duş alıyorum. Hatta duştan sonra olduğunda da koku oluyor. Sebebi nedir ve nasıl geçer bu ?
Bakteriyel vajinozis bakterisi buna sebep olur. Doktora gidip kültür testi yaptırmalısınız. Size uygun tedaviyi verecektir.

Enfeksiyon kaynakli.Doktora git fitil ve ilac verecektir.Sanirim kokmus balik gibi demi?

Evet rahatsiz ediyo ben de utanıyorum her gün duş almama rağmen oluyor.kasinti vs yok sadece çok akıntım oluyor bide ilişki sırasında koku oluyor
Benim de arada boyle oluyor.doktorum flora duzenleyici fitil, antibiyotik veriyor aninda geciyor.ama flora duzenleyicimi birakirsam yeniden basliyor.

Merhaba benim bi sorum olucak benim 1.5 yaşında oğlum var ve 1.5 senedir korunmuyorum korunmadığım halde hamile kalamıyorum neden olabilir aklıma çok takılıyor

Merhaba benim bi sorum olucak benim 1.5 yaşında oğlum var ve 1.5 senedir korunmuyorum korunmadığım halde hamile kalamıyorum neden olabilir aklıma çok takılıyor
Aynen malesef bende ayni durumdan muzdaribim... sprial vardi çıkarttirdim ve o zamanda beri adetlerim 10 veya 15 gun geçiyor gününu tam bu ay oldu bebek diyorum ama malesef yok yine bende anlamadim neden olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…