Cinsel ilişki sırasında kanama

Libra94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
17
5
86
30
merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim 3hafta önce şiddetli ve sık adet görme sebebiyle doktora gittim vajinal ultrason ve hormon testi yaptı doktorum sol overde folikül kisti ve hormonlarım düzensiz çıktı Yasmin hapı verdi ilk defa bu hapı kullanmaya başladım adetim bitti bir kaç gün sonra ilişkiye girdik ve kanamam oldu sonra gün içinde ara ara akıntı oldu birkaç gün sonra tekrar ilişkiye girdik ve yine kanamam oldu biraz araştırdım hep rahim içi yara mantar kanser gibi şeylerle karşılaştım başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı? Doğum kontrol hapından olabilir mi? Sizce yara olsaydı doktorum ultrasonda görmez miydi lütfen bir akıl verin yarın büyük ihtimalle doktora gidicem ama şimdi uyuyamıyorum

Doğum kontrol hapı ilk birkaç ay böyle saçmalıklar yaşatıyor. Ben 5sene kadar kullandım. Her bırakıp başladığımda sıkıntı olurdu. Vücudunun alışması zaman alıyor.

İnşallah ondandır çünkü ondan önce olmamıştı hiç böyle birşey çok teşekkür ederim

Bir buçuk yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım. Benzer bir sıkıntı yaşamadım.
Hemen korkutma kendini. İnternette genelde en kötüsü yazıyor.

Gerçekten merak ettim nedendir diye bir baktım çoğu sayfada ciddiye alın bu konuyu kanama oluyorsa ciddi problem vardır diye çıktı ben acaba tahriş mi oldu falan diye düşünmüştüm olumlu bişeyler görürüm de içim rahatlar demiştim yani ufak tefek sebeplerdir falan diye hep ciddi denince çok meraktayım şimdi

Gerçekten merak ettim nedendir diye bir baktım çoğu sayfada ciddiye alın bu konuyu kanama oluyorsa ciddi problem vardır diye çıktı ben acaba tahriş mi oldu falan diye düşünmüştüm olumlu bişeyler görürüm de içim rahatlar demiştim yani ufak tefek sebeplerdir falan diye hep ciddi denince çok meraktayım şimdi
Canım dr dönüşü neden olduğunu yaz olur mu inşallah önemli birşey değildir

Rahim girişinde bir yara vardır o da nasıl bişeyse adet gibi kanama yapıyor iliskide. Ama dediğiniz gibi doktorun bunu görmüş olması gerekirdi olsaydı.

Kızlar ilk doktoruma gidemedim devlet hastanesinde ve randevusuz almadığı için başka doktora gittim doktor muayenemi yaptı herşeyim normalmiş bu ilaç yüzünden vücudum alışmaya çalıştığı için olabilir dedi hormon bozukluğum yokmuş boş yere bu ilacı kullanmışım ama hapını bitir birden kesersen yine kanama olacaktır dedi Allah'a şükür kötü birşet çıkmadı herkese çok teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim 3hafta önce şiddetli ve sık adet görme sebebiyle doktora gittim vajinal ultrason ve hormon testi yaptı doktorum sol overde folikül kisti ve hormonlarım düzensiz çıktı Yasmin hapı verdi ilk defa bu hapı kullanmaya başladım adetim bitti bir kaç gün sonra ilişkiye girdik ve kanamam oldu sonra gün içinde ara ara akıntı oldu birkaç gün sonra tekrar ilişkiye girdik ve yine kanamam oldu biraz araştırdım hep rahim içi yara mantar kanser gibi şeylerle karşılaştım başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı? Doğum kontrol hapından olabilir mi? Sizce yara olsaydı doktorum ultrasonda görmez miydi lütfen bir akıl verin yarın büyük ihtimalle doktora gidicem ama şimdi uyuyamıyorum

geçmiş olsun öncelikle. Ben de o sorunu yaşadım. ilişki sonrası kan geliyordu. 2 3 ay salak gibi önemsemedim neden ben de bilmiyorum. Sonunda doktora gittim ve tekrarlayan enfeksiyon sebebiyle rahim ağzı iltihaplanıp gevşemiş yara olmuş dedi doktor. bir de rahim duvarımda kalınlaşma vardı onun kazınması gerekiyordu( kürtaj gibi) kazırken yarayı da yaktığını söyledi. ondan sonra kanamam olmadı çok şükür. ertelemeyin en kısa zamanda bir doktora görünün derim.

Back