• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel İlişki Sırasında İdrar Hissi

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
Merhaba Bayanlar
maalesef konu başlığından da anlaşılacağı gibi böyle bir sorunum var. orgazm olma yada sonucunda oluşabilen bir his değil bunu bildiğim için rahatsız oluyorum. ilişki sırasında mesane ne kadar boş olursa olsun idrara sıkışıklık oluyor ve ilişki sonrasında 1-2 damla ile bitiyor. bunun için farklı yorumlar yapılmış kesinlikle jinekoloğa gideceğim ama normal bir olay mıdır bu yoksa bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi?
cevaplarınız için teşekkür ederim

normal birşey, çoğumuzda oluyordur. idrar kanalları, vajinanın yan kaslarından geçtiği için baskı olunca idrar varmış gibi hissedilir ama aslında idrar yoktur sadece baskıdan kaynaklanır :34:

anladım canım çok teşekkür ederim

peki bunun bir çözümü yok mu? aynı sorun bende de var ve çok rahatsız ediyor, normal bir şey gibi değil. birden tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum o baskıdan dolayı. fazla hassasiyetin de bir açıklaması ve çözümü vardır belki?

doggy style denen bır pozısyonda bendede oluyor sanırım o pozısyonda penis çok derıne gıttıgı için idrar kanallarına baskı yapıyor sanırım ondan

benim çevremde benimki kadar fazla yaşayan yok bunu, arada oluyormuş ama ne bileyim bende bir sorun var gibi geldi. tekrar bir doktora gittim o da hassasiyetiniz var dedi ama çözümünü bulamadm.

Aynı şey bendede oluyor.Vajinamda penis olduğu zaman inanılmaz çişim geliyor çıktıktan sonra o his nedense kayboluyor.Tabi bazende harbiden zor atıyorum kendimi wcye.

aynen bende bazen wc ye gidiyorum bazen gitmeme gerek bile kalmıyor demekki tek yaşayan ben değilim bun en azından biraz rahatladım

G noktası nerede?

G noktası nerede sorusu çok sık sorulmakta ve yeri merak edilmektedir.Vajinanın ön duvarında girişten sonraki yolun 1/3’lük kısmının sonunda ( vajina girişinden yaklaşık 4 cm sonra) kadının prostat bezine ( “Skene bezi) temas etmenin mümkün olduğu saat 12 yönünde bir bölge vardır. İşte bu bölge “G noktası” nın bulunduğu bölgedir. Hassasiyetin ve cinsel uyarılmanın kaynağı ise vajina ön duvarı değil, bu duvarın hemen arkasında bulunan Skene bezleridir. Cinsel ilişki sırasında bu bölge uyarılırsa skene bezinden PDE5 adlı protein salgılar. G noktası ( g point ) uyarılması ile önceleri idrar yapma isteği belirir ki iyi bir vajinal orgazm için kadınların bir süre buna dayanması gerekir.
ve sonucunda orgazm oluşur(ALINTIDIR)

orgazma yakın yerde idrar hissi oluyor bende ve bir kaç saniye sonra geçiyor, kızlar lütfen devam edin sonucu göreceksiniz :))

Back