Cinsel ilişki sırasında eşimin penisi acıyor?

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
205
Kızlar, cinsel birleşme esnasında eşimin penisi cok acıyor ve devam edemiyoruz. Öncesinde ben vajinusmus yasamıstım atlattık fakat eşim çok dar o yüzden acıyo olabilir diyor 🤷🏽 bense hiçbir darlık hissetmiyorum. Evet ilk girişte biraz zorlanıyoruz ama saniyelik tam yerini bulunca özellikle yastık alınca altıma çok rahat oluyor. Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Yağ kullandınız mı hiç, vajinadaki kuruluk da penise acı verebiliyor.

Öncesinde oral seks yapıyorsanız . Çok sıkıyor veya dişlerinizle değiyor olabikirsiniz . Buda ağrı yapar

Kızlar, cinsel birleşme esnasında eşimin penisi cok acıyor ve devam edemiyoruz. Öncesinde ben vajinusmus yasamıstım atlattık fakat eşim çok dar o yüzden acıyo olabilir diyor 🤷🏽 bense hiçbir darlık hissetmiyorum. Evet ilk girişte biraz zorlanıyoruz ama saniyelik tam yerini bulunca özellikle yastık alınca altıma çok rahat oluyor. Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Krem kullan esinin de kullansın ama orası zaten genisler hemen esnek acımaması lazım

Fiziksel bir sorun mu var acaba dedim bende ama dediğiniz gibi birde kremle deneyelim
Fiziksel olmaması lazım cünkü esnek orası esinize göre yine krem yada bebek yagı hindistan cevizi yagı kullanın birde öyle deyin

vazelin kullanın veya sürtünmeden dolayı tahrişte olabılır gerçi ıslaklıgınız varmış

Biz üst üste 4 yaparsak fazla ara vermeden eşimde de acı oluyordu bizdeki sebep hor kullanmak biraz galiba.:skandal: Belki sizinde böyle bir şeydir.

ay kızlar siz ne diyonuz ya : ), bence orası temiz mi temiz değilse tahriş olabilir hemen.

X