Bilmem belirtileri nelerdir?Rahmim normal ama enfeksiyon varsa ağrı bende de oluyor. Enfeksiyonunuz olabilir mi?
Öyle mi diyorsunuz ya özellikle bazı pozisyonlarda olunca rahimle mi alakalı diye düşünmeye ve hep böyle mi olacak diye üzülmeye başladım açıkçasıRahimle alâkası var mı bilmiyorum;ama ilk zamanlar açıkçası bu tarz batmalar ağrılar duvara çarpma hissiyatları olabiliyor. Zamanla geçiyor. Enfeksiyon gibi durumlar, rahim ağzı yaraları da acı verebilir. Bu tarz durumlar yoksa zamanla düzelecektir.
Bilmem belirtileri nelerdir?
Evet akıntı ve ilişki sırasında yanma oluyor belki de ondandır umarım öyledirSarı akıntı, kaşınma, yanma enfeksiyon belirtisi. Mesela ben çok dikkat etsem de özellikle ped kullandığım ay enfeksiyon kapıyorum genelde. O zaman dediğiniz gibi bazı pozisyonlarda acı ve ağrı hissediyorum
Evet akıntı ve ilişki sırasında yanma oluyor belki de ondandır umarım öyledir
O var zaten ya o da mı ağrı yapıyor ilişkide bilmiyordumPcos olabilir. Tecrübeyle sabit
Teşekkür ederimYüksek ihtimalle öyledir, kadın doğuma gidin gecikmeden, ilaçla 2 günde düzeliyor.
Evet benimki ondan kaynaklanıyorduO var zaten ya o da mı ağrı yapıyor ilişkide bilmiyordum