Cinsel ilişki sırasında ağrı

Bomonti

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
14
4
Merhabalar kızlar ben yeni evlendim, evlenmeden önce rahmimin ters olduğunu biliyordum. Şu anda ilişki sırasında özellikle belli pozisyonlarda penis hızlı bir şekilde girip çıktığında dayanılmaz derecede ağrım oluyor ve sonrasında sol kasık tarafımda ağrı oluyor. Buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba?

Rahmim normal ama enfeksiyon varsa ağrı bende de oluyor. Enfeksiyonunuz olabilir mi?

Rahimle alâkası var mı bilmiyorum;ama ilk zamanlar açıkçası bu tarz batmalar ağrılar duvara çarpma hissiyatları olabiliyor. Zamanla geçiyor. Enfeksiyon gibi durumlar, rahim ağzı yaraları da acı verebilir. Bu tarz durumlar yoksa zamanla düzelecektir.

Rahimle alâkası var mı bilmiyorum;ama ilk zamanlar açıkçası bu tarz batmalar ağrılar duvara çarpma hissiyatları olabiliyor. Zamanla geçiyor. Enfeksiyon gibi durumlar, rahim ağzı yaraları da acı verebilir. Bu tarz durumlar yoksa zamanla düzelecektir.
Öyle mi diyorsunuz ya özellikle bazı pozisyonlarda olunca rahimle mi alakalı diye düşünmeye ve hep böyle mi olacak diye üzülmeye başladım açıkçası

Bilmem belirtileri nelerdir?

Sarı akıntı, kaşınma, yanma enfeksiyon belirtisi. Mesela ben çok dikkat etsem de özellikle ped kullandığım ay enfeksiyon kapıyorum genelde. O zaman dediğiniz gibi bazı pozisyonlarda acı ve ağrı hissediyorum

X