- 2 Eylül 2011
- 137
- 61
15 günlük evliyim ve ilişki sırasında karnımın alt bölgesinde ağrı hissediyorum ve ilişki hemen bitsin istiyorum pazartesi dr gittim üç adet kistim olduğunu söyledi bunlardandır olabilirmiş Yasmin diye Doğum kontrol ilacı verdi iki ay kullan dedi küçülecek mi diye çikolata kisti mi dedim parça alınmadan kesin bişi diyemem ama biri benziyor dedi ameliyata suan gerek Yok dedi suan adet dönemindeyim bitikten sonra idrar tahlili yaptır enfeksiyon olabilir dedi Yeni evlenenlerde olabilir dedi ama internet bugün biraz araştırma yaptım dispanomi denilen bi rahatsızlık varmış acaba böyle bişi mi korkuyorum hep böyle ağrılı olsak diye ve korkuyorum kistler ilerde bebeğe engel olabilir mi diye
Bu Arada bugün yaptığım araştırmalarda soğan kürü iyi geliyor yazıyordu adet bitikten iki gün sonra başlamayı düşünüyorum acaba ilaçla beraber yapsam sorun olur mu
Son sorum Aslan pençesi ve çiçek civan perçemi kullansam faydası yada zararı nedir
Bu Arada bugün yaptığım araştırmalarda soğan kürü iyi geliyor yazıyordu adet bitikten iki gün sonra başlamayı düşünüyorum acaba ilaçla beraber yapsam sorun olur mu
Son sorum Aslan pençesi ve çiçek civan perçemi kullansam faydası yada zararı nedir