• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki sancı hamilelikkkkkk

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
28
kızlar 4haftalık hamileyim normalde ilişki yaşıyorduk eşimle ama posiZyondanmi bilmiyorum bugun çok felaket sancımm olduuu gelgit sırasında yarıda kestirdim bıcak saplandı resmen yaşayan varmı hiç ilk kezzz oldu bugunnnnn

İlk üç ay ne olursa olsun cinsel ilişki sakıncalı. Ayrıca internetten hamilelikte cinsel ilişki pozisyonlarına bakın derim... Çok canınızı acıyorsa kanama vs gibi bir durum varsa beklemeden doktora gidin. Geçmiş olsun ...

Yok kızlar kanamam yok normalde ilişki yaşıyorduk ama posizyondan snrm öldüm o ann çok korktummmm ama kan falan yok gel git esnasında oldu devam edince sancı devamı gelmedi korkuyorum yani artık

ben heryerde şunu okudum ki hamilelikte problem yoksa cinsel iliski sorun degil. ama pozisyonlara dikkat etmek gerek.doktorunuza sorun birde.benim doktorum keseyi gorunceye kadar tedbiren iliskiden uzak durun demisti

Mesela göüslerim taş gibiydi falan ama söndüler artık kitle gibi şeyler bar enfeksiyon var çok skntı yaşıyorım ksık agrılarım hep varr

Back