• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki problemi

Genç bir mimar da "Kızlığım bozuldu" gibi iğrenç bir ifade kullanmasın ama yaa. Zeka, egitim, kültür hepsi mevcutken insan kendi bedenine bozulmuş der mi? Kendini onceki halinden daha az değerli görür mü?
Ne dememi istersin tahrişe uğradı zedelendi vb

Kızlık zarımın bozulduğuna dair kan sıvı agrı leke hiçbirşy olmadı ayrıca bozulsa anlarım zaten hissederim
Kızlık zarının bozulduğuna dair kan, sıvı, leke ağrı olmak zorunda değil ayrıca hissedilen bir şey de değil

Kızlık zarının bozulduğuna dair kan, sıvı, leke ağrı olmak zorunda değil ayrıca hissedilen bir şey de değil
Çok merak ettim nasıl birşey acaba esnek olabılır tamam onda hemfikirim çok fazla acıda vermeyebilir ama hiç mi hissedilmez sıvı gelmez mi

Çok merak ettim nasıl birşey acaba esnek olabılır tamam onda hemfikirim çok fazla acıda vermeyebilir ama hiç mi hissedilmez sıvı gelmez mi
Sıvı ne sıvısı Allah aşkına içi su dolu balon mu bu. Banu çiftiçinin kızlık zarı videosunu izleyin bi zahmet

Peki iilişkiye tam anlamıyla girmediyseniz neden gebelik oluşmadığını merak ediyorsunuz?
Tam anlamıyla derken aslında normal evli insanlar gibi cinsel ilişkiye giriyoruz ama gebelik oluşmuyor nedenini öğrensek öyle yapmaya devam ederiz yada konu hakkında yapılacak başka birşey varsa onu yapamaya başlarız

Tam anlamıyla derken aslında normal evli insanlar gibi cinsel ilişkiye giriyoruz ama gebelik oluşmuyor nedenini öğrensek öyle yapmaya devam ederiz yada konu hakkında yapılacak başka birşey varsa onu yapamaya başlarız
Hormonal problemler vardir. Sperm sayisinda kalitesinde hareketinde sorun vardir. Rahminde sorun vardir. Olmasini istiyorsaniz muayene olun. Istemiyorsaniz korunun bu kadar basit.

Bunun cevabını ancak doktor verebilir size ama bu zamana kadar olmadıysa olmayacağı anlamına gelmez denk gelirde olursa bakacakmısınız çocuğa hiç sanmıyorum.

Merhaba bir sorum olucak erkek arkadaşımla uzun bir süredir cinsel ilişkiye giriyorum korunmasız bir şekilde ama ne kızlığımın bozulduğuna dair bir kanama yada akıntı nede bir gebelik söz konusu bunun nedeni nedir lütfen yardımcı olun ?
Aşağıdaki yorumları okudum ve gerçekten şaşkınım. Eğer dalga geçmiyor ve ciddi soruyorsanız bunu üzüldüm sizin adınıza. Cahilliğinize üzüldüm. Bilmeden etmeden yaşıyorsunuz ilişkinizi. Maalesef sonra duyup görüyoruz kötü olayları. Hanımefendi öncelikle kızlık zarı dediğiniz şeyin türleri vardır ve illaki ilişkide kanamak zorunda değildir. Neden gebelik olmuyor demişsiniz gebelikte istemiyorum demişsiniz. Madem gebelik istemiyorsunuz neden korunmuyorsunuz? Neden gebe kalamadığınızı biz bilemeyiz. Doktora görünün ilişkiniz olduğunu söyleyin tedavi eder sizi.

İlla kanama yada cocuk olacak diye bir şey yok ama şeyi merak ettim. cinsel ilişkimi yaşadığınız durum. ay nasıl desem illa görmüştürsün o birleşmeyi nette. Aynısını yaşadığına emin misin ? anlatışın sanki yanlış birleşe tarzı yasıyormussun gibi geldi.
neyse boşver sen. sadece KORUN....

Back
X