• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki problemi

Merhaba bir sorum olucak erkek arkadaşımla uzun bir süredir cinsel ilişkiye giriyorum korunmasız bir şekilde ama ne kızlığımın bozulduğuna dair bir kanama yada akıntı nede bir gebelik söz konusu bunun nedeni nedir lütfen yardımcı olun ?
Gebelik olsunmu istiyorsunuz?

yerimi ayırayım konu gerçekse cevap yazarım. zaten birazdan şenlenir buralar :işsiz:

Hayır aksine olmasını istemiyoruz ortam müsait olduğu halde sadece neden olmuyor kızlık zarımdada herhangi bir zedelenme yok
images

Çok zorlamayın ortam bozulabilir.

Yaklaşık 6 aydır böyle devam ediyoruz zarda bir zedelenme yada bir gebelik oluşmuyor sebebi ne olabılr ?
Kardeşim gerçekmisin değilmisin bilmiyorum ama 6 aydır neden korunmasız ilişki yaşıyorsunuz bunu merak etmeniz ayrı ilginç bunun edenini biz bilemeyiz tabiki doktora görünün çok merak ediyorsanız.

Merhaba bir sorum olucak erkek arkadaşımla uzun bir süredir cinsel ilişkiye giriyorum korunmasız bir şekilde ama ne kızlığımın bozulduğuna dair bir kanama yada akıntı nede bir gebelik söz konusu bunun nedeni nedir lütfen yardımcı olun ?
Yeni üye konu cinsellik.
Önce bdv'ye baksaydın iki kaynana gelin konuları okusaydın bari..

Kardeşim gerçekmisin değilmisin bilmiyorum ama 6 aydır neden korunmasız ilişki yaşıyorsunuz bunu merak etmeniz ayrı ilginç bunun edenini biz bilemeyiz tabiki doktora görünün çok merak ediyorsanız.
Doktor bakirelere bakmıyormuş diye duydum

Kızlık zarının bozulmadığını nerden anladın. İlla kaynayıp acıyacak diye bir şey yok. Bir de neden ısrarla korumasız ilişki onu anlayamadık

İlk başlarda böyle yaptık bir problem olmadığını farkettik ve devam etti

Genç bir mimar da "Kızlığım bozuldu" gibi iğrenç bir ifade kullanmasın ama yaa. Zeka, egitim, kültür hepsi mevcutken insan kendi bedenine bozulmuş der mi? Kendini onceki halinden daha az değerli görür mü?

Back
X