Cinsel ilişki muayenesi

aylin99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
23
3
Kizlar merhaba benim eşim benimle bir süredir ilişkiye girmek istemiyor her yolu denedim cabaladim ama başka sorunlarımız da var aşamadık boşanmaya karar verdim. Ama konumuz bu değil. Benim sorum şu: birkaç sene ilişkiye girmedigim doktor muayenesi ile anlaşılır mı yani eşimin bu durumu inkar etmesi halinde ben bunu bir doktor raporuyla ispat edebilir miyim? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bildiğim kadarıyla sadece kızlık zarı olarak muayene edebilir.
Bakıp “hmm bu 2 senedir ilişkiye girmemiş” diyemez. Yada en son Ne zaman ilişki olduğunu nerden bilebilir ki doktor? Darlık olarak söylüyorsanız eğer genetikte olabilir. Doktor nasıl bunun ayrımını yapacak? Komşum geçen sene vajina genişletme ameliyatı oldu misal.

Bakıp “hmm bu 2 senedir ilişkiye girmemiş” diyemez. Yada en son Ne zaman ilişki olduğunu nerden bilebilir ki doktor? Darlık olarak söylüyorsanız eğer genetikte olabilir. Doktor nasıl bunun ayrımını yapacak? Komşum geçen sene vajina genişletme ameliyatı oldu misal.
Hayır bakire değilim en başta birkaç kere olmuştu sonra bitti beş senedir ilişki yok aramızda
Bu mumkun degil

Niye acaba bintuaflik var yani nasil dayandiysaniz buna bunun önemi yok ilişki yaşandığı an tamm gerisini doktor bilemez onemide yok anlasamiyoz deyip ayrilin.

Cevabınız için teşekkür ederim bir arkadaşım 6 aya kadar anlaşılır demişti emin olmak için sormak istedim bu gibi durumların boşanma sebebi olduğunu biliyoruz. O zaman kadının beyanına göre mi oluyor bir bilginiz var mı?

Cevabınız için teşekkür ederim bir arkadaşım 6 aya kadar anlaşılır demişti emin olmak için sormak istedim bu gibi durumların boşanma sebebi olduğunu biliyoruz. O zaman kadının beyanına göre mi oluyor bir bilginiz var mı?
Hiç bilmiyorum yanıltmak istemem.

Ilk iliskiden 2 ay sonra belli oluyor yakin tarihte bozuldugu. Şuan gitseniz size saat yorungesinde nasil oldugunu soylerler

X