• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişki esnasında yanma acı duyma

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
meraba ... eşimle cinsel birleşme yaşarken ilk orgazm a kadar problem yok fakat 2. kez denemeye kalktığımızda bende sızlama oluyo sanki tahriş olmuşda içerisine girince acı veriyo bu bana özgü bişi mi yoksa herekeste var olan bişi mi ... tşk

meraba ... eşimle cinsel birleşme yaşarken ilk orgazm a kadar problem yok fakat 2. kez denemeye kalktığımızda bende sızlama oluyo sanki tahriş olmuşda içerisine girince acı veriyo bu bana özgü bişi mi yoksa herekeste var olan bişi mi ... tşk

dediginiz gibi tahriş
mantar
yara olabilir bi dr görünün

peki ilk sefer de neden sorun olmuyor birde kadın doğuma mı gözükmem gerekiyo acaba nasıl muayene edecek ???

İlk orgazm uzun sürüyor mu? Eğer uzun süren bir ilişki varsa sürtünmeden dolayı tahriş oluyor olabilir.

Mantar ya da enfeksiyon tatlım ben ne çektim o mantarlardan :S
çözümüm elma sirkesi banyomda duruyo her duşta bölgemi yıkıyorum

Himm bence orgazmi geciktirsen belki bosaldiktan sonra bi isteksizlik tarzi bisey oluoya ondan aci duyuosundur
Bu benim fikrim :))

canim kuruluk iste o yasadigin..

Foktora git yada eczaneden kuruluk icin krem al.

Onemli bir bilgi vereyim.

.
Banyo yaparken , vajinaya el ile temizlemeyin sabun sampuan surmeyin zaten ustumuzdeki su orayi temizleyecek. Bu sekilde akintida olmaz.

Back