Cinsel hayatımız yok

binnazbek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
5
5
35
Merhaba ben 5 yıldır evli 2 yaşı da çocuğu olan bir kadınım. Eşimle birliktelik yaşamak istiyorum ancak o asla yanaşmıyor. O isteyince de çocuktan dolayi bir sekilde ben uyuyakaliyorum. Cinselliği daha çok isteyen taraf ben oluyorum o genelde nadir. 2-3 ay gibi uzun sure birliktelik yasamiyoruz haliyle ben de farkli seyler dusunmeye basladim. Doğumdan sonra vucudumu begenmemeye basladi. Kilolu biri degilim. Tam tersi kendisi kilolu ve fit bir vucudu yok. Surekli elestiriyor. Ve bir kadınla konusurken yakaladim telefonla. Konusmanin icerigini tam anlamadim. Beni aldattigini dusunuyorum ne yapmaliyim ? Konusmaya calissam surekli kavga halinde beni sevmiyor bu cok belli. Özel günlerimizi hep unutur hep ben bir seyler yaparim. Bosanmayi dusunuyorum.

Delil toplayıp tekmeyi basacaksınız kısa ve net.

İyi bir arastırma sonra boşanma başka ne yapacaksınız.
Sizi aldattığı için yanaşmıyor muhtemelen dikkat cekmeden kanıtlarınızı toplayın.

Deil toplama yöntemleei neler telefonuna ulasamam asla. Baska ne yapabilirim
İyi bir avukat tutma şansınız varsa o size yardımcı olur. İnsanın bütün pisliği telefonun da olur keşke ele geçirebilseniz. Gün içi gidip geldiği yerleri takip etme şansınız var mı?

Evlendiginizden beri mi böyle yoksa sizden sonradan mı uzaklaştı? Hep böyleyse bir teripstten yardım alın ama sonradan olduysa aldatmadan şüphelenebilirsiniz

Senin yerinde olsam delil toplardim gerçi cinsel birliktelik sıklığıniz bile yeterli bir sebeb ama mutlu mesut ayrilamasin ödemesi gerekenleri ödesin.

Abla telefonda parmak izi şifresi falan yokmu o aktifse gece uykusunun derin olduğu zamanlarda parmağıyla açtır ekranın videosunu çek kendi telefonunla çektiğin videoyu da kendi telefonun da gizli klasöre koy yada WhatsApp tan kendine gönder mesaj kilitleniyor WhatsApp ta bir güzelde kilitle orada tut delilleri

Telefonunu karıştırın illa falso verir. Varsa tabi bi yanlışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…