Cinsel hayatı sonradan düzelen çiftler

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
205
Merhaba,
Burada hep cinsel hayat sorunları olanların açtığı konuları görüyoruz.
Motive edici ve umut olması adına sıkıntılı cinsel hayatı olup sonradan normale dönen kızlar deneyimlerinizi ve yasadıklarınızı yazar mısınız, bizlere umut olsun.
N Nurhafsa değil mi?

Bir süre sonra düzelme ihtimali olduğunu bilmek bile iyi gelecek. Diğer türlü dipsiz bir kuyuda gibi hissediyor insan.

Bir süre sonra düzelme ihtimali olduğunu bilmek bile iyi gelecek. Diğer türlü dipsiz bir kuyuda gibi hissediyor insan.
Sorun hanginizde idi? Nasıl çözdünüz? Erkekte ise kabullendirene kadar ayrı canın çıkıyor.

Malzemenin baştan eksik oldugu bir kek düşünelim. Mesela şekeri 1.5 bardak koymanız gerekıyor ama yarım bardak koydunuz, kabartma tozu yok, kek fırından cıktıktan sonra ne yaparsanız yapın tatlanmıyor, lezzetlenmiyor o kek:hamarat:ha varsa da istisnadır

Merhaba,
Burada hep cinsel hayat sorunları olanların açtığı konuları görüyoruz.
Motive edici ve umut olması adına sıkıntılı cinsel hayatı olup sonradan normale dönen kızlar deneyimlerinizi ve yasadıklarınızı yazar mısınız, bizlere umut olsun.
N Nurhafsa değil mi?
Ben bu konuyu çok önce düşünmüştüm. Ama aslında olay kafaya takmamakta. Yani bunu sürekli gündeme getirirseniz eşiniz inada binebilir.
benim ilişkilerimde hep dönemler oldu bazen ben kaçtım bazen o kaçtı bazen ortada buluşuldu ama hiç bişeyler için uğraşmadık. Şimdi eşimde de aynı dönemsel değişiyor. Ama çok istersem arsızlık yapıyorum yarın erken kalkacam vs demeye başlıyor bazen kes uzatma diyorum işi başlatıyorum :)

Eğer dönemselse (bebek sonrası, sıkıntılı bir dönem, hastalık) geçebilir ve zaman tanınabilir. Ama hayatın normal akışında baştan sona istemeyen adam istemez. İstekli adam da hiç birşeyi bahane etmez. Maalesef öyle gördüklerim...

Ben bu konuyu çok önce düşünmüştüm. Ama aslında olay kafaya takmamakta. Yani bunu sürekli gündeme getirirseniz eşiniz inada binebilir.
benim ilişkilerimde hep dönemler oldu bazen ben kaçtım bazen o kaçtı bazen ortada buluşuldu ama hiç bişeyler için uğraşmadık. Şimdi eşimde de aynı dönemsel değişiyor. Ama çok istersem arsızlık yapıyorum yarın erken kalkacam vs demeye başlıyor bazen kes uzatma diyorum işi başlatıyorum :)
Bizde öyle olmuyor ya niyeyse bi yerde tıkanıyor. Bende anlayamıyorum sorun ne

Hep mi böyleydi başından beri? Çocuğunuz var mi?
Çocugumuz yok 2.5 yıllık evliyiz. Önce ben vajinusmus oldum sonra eşimde sertleşme sorunu basladı derken rayına oturmadı hala. İşin kötüsü eşimde yeterince çaba da yok. Böyle sarpa sardı işler.
Gerçi vajinusmus tedavisi sırasında da eşim ayda 1 anca deneme yapardı o da minumum süre

Senelerce cok büyük sorun oldu isteksizliğim nerdeyse bosanma ya kadar gidecekdi sonra düzeldim şimdi harikayız gün aşırı defalarca yapıyoruz sanki balayı cifti Aaaa aptal kafam neden yapmadım zamanında da bu muhteşem zevklerden mahrum kaldım bosuna gerginlik oldu diyorum

Senelerce cok büyük sorun oldu isteksizliğim nerdeyse bosanma ya kadar gidecekdi sonra düzeldim şimdi harikayız gün aşırı defalarca yapıyoruz sanki balayı cifti Aaaa aptal kafam neden yapmadım zamanında da bu muhteşem zevklerden mahrum kaldım bosuna gerginlik oldu diyorum
Harika bir haber cok sevindim sizin adınıza nasıl düzeldi

X