Eşine güzel süprizler yaparak başlayabilirsin,mesela gündüz işteyken tahrik edici mesaj at,işte seni çok özlesim akşamı sabırsızlıkla bekliyorum şu an duşumu aldım kırmızı iç çamaşırımı giydım gelmeni bekliyorum gibi,herşeyi eşinden bekleme ilk atılımı sende yapabilirsin böylelikle akşama kadar o da hayalkurup seni istıyecektir ,çocuğu uyuttuktan sonra iç çamaşırı ile yanına gel kucağına otur öpmeye başla tahrik ettikten sonra gerisigelir ,yatakta robot gibi durma sende bişeyler yapkı iyice heyacanlansın böylelikle bir an önce eve gideyim hatunum göreyim der yatakta mutlu olursanız günlük hayattata herşey düzene girerMerhabalar 5 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk ayından itibaren eşimin ailesiyle ilgili problemlerimiz oldu bu cinsel hayatımızı baya bi olumsuz etkiledi. Daha sonra çocuk sahibi olmak istedik ama çocuğumuz olmadı. tedavilere başladık 2-3 yıl gibi bir süre tedaviyle uğraştık tedavi sırasında sürekli yumurtlama günleri takibi doktor kontrolleri derken belirli gün ve saatlerde ilişkiye girmek görev haline dönüştü ve bizi çok yıprattı. Şimdi 1 kızımız var. Artik ilişkimizi güzel bir hale getirmek istiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir ( inşallah alay konusu olmam )
Bende bunu farkettigim için değiştirmek istiyorum günlük hayatın düzene girmesi burdan geçiyor. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğimEşine güzel süprizler yaparak başlayabilirsin,mesela gündüz işteyken tahrik edici mesaj at,işte seni çok özlesim akşamı sabırsızlıkla bekliyorum şu an duşumu aldım kırmızı iç çamaşırımı giydım gelmeni bekliyorum gibi,herşeyi eşinden bekleme ilk atılımı sende yapabilirsin böylelikle akşama kadar o da hayalkurup seni istıyecektir ,çocuğu uyuttuktan sonra iç çamaşırı ile yanına gel kucağına otur öpmeye başla tahrik ettikten sonra gerisigelir ,yatakta robot gibi durma sende bişeyler yapkı iyice heyacanlansın böylelikle bir an önce eve gideyim hatunum göreyim der yatakta mutlu olursanız günlük hayattata herşey düzene girer
Teşekkür ederim güzel bi öneri daha önce yapmadığımız için bize klasik gelmezO duş alırken atla yanına
Duş jelini life dök köpürt köpükle kapla eşini
Burnuna falan da köpük kondur şımarık bi kız gibi davran
Sonra burnunu onun burnuna daya kıkırda
Bi anda suyu aç ıslanın
Böyle yazınca klasik duruyor ama çok eğlenceli oluyor emin olabilirsin
Çok haklısınız ben adım atınca oda atar diye umut ediyorum deneyip göreceğiz şimdilik bilemiyorumSiz bunları yaparken adam da put gibi durmayacak bı zahmet. Hep adımları kadınlar atıyor,iki adım atiyorsanız üçüncüsünü eşiniz atsın. Tek taraflı olunca bir süre sonra sıkılirsiniz
Giyin süslen sonra yanına git tv izliyorsa kucagına otur cilve yap onu tahrik edicek şeyler yapınca zaten gerisi geliyorMerhabalar 5 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk ayından itibaren eşimin ailesiyle ilgili problemlerimiz oldu bu cinsel hayatımızı baya bi olumsuz etkiledi. Daha sonra çocuk sahibi olmak istedik ama çocuğumuz olmadı. tedavilere başladık 2-3 yıl gibi bir süre tedaviyle uğraştık tedavi sırasında sürekli yumurtlama günleri takibi doktor kontrolleri derken belirli gün ve saatlerde ilişkiye girmek görev haline dönüştü ve bizi çok yıprattı. Şimdi 1 kızımız var. Artik ilişkimizi güzel bir hale getirmek istiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir ( inşallah alay konusu olmam )
Jakuzimiz yok ama banyo önerisini deneyeceğim başka birisi daha yazmış oral konusu şimdilik yok birazcık ilişkimiz düzelince düşünebilirim yapmayı belkiGiyin süslen sonra yanına git tv izliyorsa kucagına otur cilve yap onu tahrik edicek şeyler yapınca zaten gerisi geliyorduşta yanına gidebilirsin ben çocuk uyudugu zaman kocam duşta ise giderim yanına önce duş jelini güzelce köpükler eşimin omuzlarından dogru sürerim ona dokunmam tahrik ediyor zaten o an sonra biraz öpüşürüz, sonrasında eger yapmaktan hoşlanıyorsan oral yapmayı dene zaten çogunlukla buna bayılıyorlar banyoda suyun altındayken de daha tahrik edici oluyor sanırım tecrübeme göre sonrası zaten geliyo kendinden, ay evde jakuzi varsa da onu da denemeniz lazım o da ayrı güzel oluyor
Aklıma gelen şey mi ?Eve hilti al. Iç çamaşırlıyken kullan.
Hani asfalt kırıyo yaAklıma gelen şey mi ?
Neden alay konusu olasinMerhabalar 5 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk ayından itibaren eşimin ailesiyle ilgili problemlerimiz oldu bu cinsel hayatımızı baya bi olumsuz etkiledi. Daha sonra çocuk sahibi olmak istedik ama çocuğumuz olmadı. tedavilere başladık 2-3 yıl gibi bir süre tedaviyle uğraştık tedavi sırasında sürekli yumurtlama günleri takibi doktor kontrolleri derken belirli gün ve saatlerde ilişkiye girmek görev haline dönüştü ve bizi çok yıprattı. Şimdi 1 kızımız var. Artik ilişkimizi güzel bir hale getirmek istiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir ( inşallah alay konusu olmam )
Çok haklısınız bende yeni farkına varıyorum şimdi öyle yapmaya çalışıyorum kendimi iyi ve mutlu hissettikce eşimle ilişkimize de yansıyor zaten kızımı düzene sokunca da daha da iyi olacağını düşünüyorumNeden alay konusu olasin
Kendine değer vermekle başla.Yaptigin herşeyi ilk önce kendin için yap sonra eşin için sen kendini değerli ve güzel hissettikçe eşinede hissettirmiş olucaksin.Kizinin uyku saatlerini eşinle baş başa kalabilecegin,birbirinize vakit ayirabileceginiz şekilde ayarla.