- 10 Ekim 2023
- 70
- 15
- Konu Sahibi Dkvmfvjxjh
Kızlar selam 3.5 4 aydır çektiğim bir problem var. İlişki sırasında yanma ve şişmeyle başladı kaşıntıyla ve akıntıyla devam etti ve 2 kere doktora gittim. İlki mantar dedi ve travazol ve funit verdi kaşıntım geçti ama maalesef diğer problemler geçmedi. İkinci gittiğimde vajinal kültür alındı temiz çıktı yine de cefaks ve fitil verdi ama yine geçmedi. Başka bir hastalığım için gittiğimde tesadüf eseri idrar alındı idrar da temiz. İdrar ve kültür temiz olduğu için cinsel hastalıklardan şüphelenmeye başladım. Şu an durmak bilmeyen bir akıntım var ilişki sırasında hala yanma ve şişme var. Üzerine hafif kaşıntı ve batma hissi tekrar geldi. İncelediğimde vajinamın sağ iç dudak kısmında küçük sivrisinek ısırığı gibi bir şişlik var ama siğile benzemiyor. Evli değilim bekarım erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Şüphelendiğim için haftaya özel bir kliniğe gidip durumu anlatmayı ve smear ve hpv testi vermeyi düşünüyorum. Ama çok korkuyorum kültür ve idrar da temiz çıkınca aklıma artık sadece cinsel hastalıklar geliyor. Hpv ya da başka cinsel hastalığı olanlar nasıl anladınız yaşadıklarınız ve belirtileriniz neler?