Cinsel çekim ve dürtüler

dertlibaykus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
2
1
Görüştüğüm kişi ile bir kaç kez yakınlaşma oldu. Adı konulan bir ilişki değildi. Öpüşmeden ileri gitmedi. En son olan uzun sürdü ve hissettiğinin dürtüsel olduğunu söyledi. Bunun öncesinde zaten gün içerisinde birbirimizi sık gördüğümüz bir ortamdayız. Dürtüsel diye nitelemesi benim için rahatsız edici oldu. Nedir bu cinsel çekim ya da dürtü dediğimiz olay? Arada duygu olmadan yaşanır mı?

Görüştüğüm kişi ile bir kaç kez yakınlaşma oldu. Adı konulan bir ilişki değildi. Öpüşmeden ileri gitmedi. En son olan uzun sürdü ve hissettiğinin dürtüsel olduğunu söyledi. Bunun öncesinde zaten gün içerisinde birbirimizi sık gördüğümüz bir ortamdayız. Dürtüsel diye nitelemesi benim için rahatsız edici oldu. Nedir bu cinsel çekim ya da dürtü dediğimiz olay? Arada duygu olmadan yaşanır mı?
Fuckbody takılanlar bu şekilde devam ediyor ama bana hayvani geliyor.

Adam açıkça benim için takılmalık yatıp kalkmalık birisin sevgili olmaya değer biri değilsin demiş işte
kendine uymayacak bir yön buldu konu sahbinde muhtemelen ve cinsel çekime de karşı koymak istememiş dürüst davranmış. Reddedilmemek için seviyor hoşlanıyor gibi yapması daha kötü bence.

kendine uymayacak bir yön buldu konu sahbinde muhtemelen ve cinsel çekime de karşı koymak istememiş dürüst davranmış. Reddedilmemek için seviyor hoşlanıyor gibi yapması daha kötü bence.
Uymayacak bir yön benim duygularımın daha ağır olması ve ilişkinin adını koymak istememdi. Onun öncesinde sorgulamama rağmen dürüst davrandı diyemem. Bu durumda tamamen hayatımdan çıkardım.

Öptüm ama aklına bir şey gelmesin demek istemiş. Evet duygusuz da olur. Sonuç odakli.

Birşeyler hissettiği için değil sadece öpmek istediği için öpüşmüş yani. Eğer kapılmadan sadece takılmalık olarak bakıyorsanız devam edin aradığınız ilişki ise bu heriften olmaz kendini geri çek.

X