• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel bölgemde aşırı yanma kaşıntı ve hamileyim lütfen yardım edin arkadaşlar

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
arkadaşlar bir haftadır cinselbölgemde aşırı kaşıntı ve yanma var mantar dedi doktor ama bana mantar gibi gelmior şişlik falan yok sadecekızarklık var ve beni çok rahatsız ediyo geceleri uyuyamıyorum çok aşırı kaşıntı ve kaşıdığım içinde yanıyo.doktor hamilelğin ilk başlarında olduğum için sadece krem verdi.

Doktor incelemis gormus belki tetkikte bulunmus.. sonra teshis koymus.. ha olabilir gozden kacirdigi bir kisim belki vardir..ama doktor bile eksik yorumlamis ise bizler ondan daha iyi nasil yorumlariz.. lütfen baska bir doktora daha gidin. ve doktor size hemen ayni gün gecer gibi bir cumle kurdumu belki halen iyilesme safhasidir.

gecmis olsun.

doktorunuzun dediği gibi mantar başlamış sizde,şişlik olmaz zaten sadece kızarıklık olur,o da çok kaşıdığınız için olur.kremler çok iyi geliyor ihmal etmeyin

düzenli kullanın,fazlada kaşımamaya özen gösterin,idrarınızı yaparken çok kötü yanma yapıyor sonra,bende öyle olmuştu en azından.biran önce iyileşirsiniz inşallah.:nazar:
geçmiş olsun...

Doktor incelemis gormus belki tetkikte bulunmus.. sonra teshis koymus.. ha olabilir gozden kacirdigi bir kisim belki vardir..ama doktor bile eksik yorumlamis ise bizler ondan daha iyi nasil yorumlariz.. lütfen baska bir doktora daha gidin. ve doktor size hemen ayni gün gecer gibi bir cumle kurdumu belki halen iyilesme safhasidir.

gecmis olsun.
doktor incelemediki hatta bakmadı bile anlattklarma göre söyledi..peki mantar sarı renkte ve kokusuz olurmu.klremi kullanıorm inş geçer.

Back