Cinsel birleşme sırasında ağrı ve kanama

ct21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
7
2
İlk cinsel birleşmem normal ağrılı ve kanamalı geçti. 2. Normal ağrılı ve bir kaç damla kanamalı 3. Cinsel birleşmem ise daha ağrılı ve daha kanamalı geçti acaba normal midir ilk 3 5 ilişkim kanamalı geçti sonra düzeldi diyen var mı ağrısı neyse ama kanaması beni çok gerdi sanki ilk gibi belki daha fazla bile kanamıştır ve ilişki bitiminde bakınca parçalı kan geldiğini gördüm yumuşak parçalar bu ne olabilir sanırım biraz gergin başladım ilişkiye ondan olabilir mi adetime 5 gün vardı ve ilişki öncesi ağrı kesici veya kas gevşetici alsam faydası olur mu deneyen oldu mu ? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Kan gelmesine yorum yapamam. Ağrı olayını doktora sordum muayenede bişeye rastlamadı. Cinsellik tabu olduğu için bekareti korumaya şartlandırdığımız için beyni. Evlendikten sonra bile atamıyormuşuz aslında bu düşünceyi. Alışma sürecindesin demişti bana.

Benim ağrı kavramımla senin ağrı kavramın aynı olmayabilir birde

Canım ben evlediğim ilk gece baya ağrılı olmuştu kanamalı olmuştu ve aynı senin gbi 3 5 ilşkidede kan ve ağrı oluştu bende tabi bişey anlamadım kızlık zarı bu kdr mı kanar ağrı yapar diye ama 5. İlşkiden sonra alıştım artık ağrı geçti kan dur geçiyo kalmıyo bişey

Yırtılma olmuş olabilir bi doktora görün. 1-2 arkadaşıma öyle oldu gözle görülmüyor bu yırtıklar ama kanamaya sebep oluyor.

İlk seferinde bayağı kanama olmuştu bende ama hiç ağrı olmamıştı. Sonraki birkaç seferde de ufak ufak kanama oldu, küçük sızıntı şeklinde. Sonra geçti tamamen.

Ağrı kısmına yorum yapamam hiç yaşamadığım için ama ilk birkaç ilişkide çok fazla olmamak kaydıyla minik kanamalar olabilir. Ama devam ederse veya kanama miktarı fazlaysa bence doktora gitmenizde fayda var.

Teşekkür ederim ağrı olmaması ne güzsl şanslıymışsınız

İnşallah benimde geçer artık

Haklısın o zaman biraz gergindim o an işle ilgili şeylere kafam takılmıştı hem adetim yakındı belki pskolojikmen kendimi kastım ağrı zorlanmayla kanama olmuştur

Benimde sorunum benzer. 1 haftalık evliyim ilk ilişkide çok canım yandı hatta oturdum ağladım öyle bir ağrı çekmedim herhalde daha önce ama kan yoktu, 2 gün ara verdik sonra ikincisinde yine canım biraz yandı bu sefer biraz kanamamda oldu, yine 2 gün ara verdik üçüncüsünde yine canım yandı yine hafif kanama. Bende bunun nedenini bulmaya çalışıyorum inşaAllah geçer, psikolojik olarak çok rahatsız etti bu durum beni.

Herkesin farklı farklı işte ben regl falan derken ara verdim inşallah bir daha yaşamam ağrısı neyse biraz insan kendini o an sarılıp öpmeler ile gevşetiyor ama kan gelince daha çok geriliyosun inşallah geçer geçmezse ben doktora giderim bir yara kist benzeri şeyler oluşmuşsa tedavisini olmak gerekir

Aynen bende aynı şeyi düşünüyorum ve bende regl oldum, rahim içi yaralanmalar olabiliyormuş devam ederse doktor şart, bide ben Doğum kontrol hapı kullandım 1 ay geçen gün tansiyonum düştü biraz arkadaşlar sürekli hamilesin muhabbeti yapıyor regl oldum diyorum arkadaş benim ablamda hamileyken olmuştu falan dedi korundum dedim korunarak hamile kalan bir sürü insan var dediler şimdi bide ona gerildim hamile miyim diye dert bitmiyor çıldırıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…