Arkadaşlar, ben de kullandım hafta sonu bu kremi, oksizinc çinko oksit %40 olanını aldım, daha doğrusu eczanede bundan varmış, ismini de buradan öğrendiğim için içim rahat kullandım.
Ağır yoğun bir kıvamı var, kokusu da pek hoş değil, balık yağı kokuyor muhteviyatından ötürü, her neyse.
Akşam yatarken her hangi bir yağ karıştırmadan direkt sürdüm, sabah yüzümü yıkadığımda bile çıkmadı, o yüzden gül suyuyla müdahale edip pamuk yardımıyla sildim.
Sivilce izlerimi hafifletip ve yeni çıkmaya çalışan sivilcelerimin kızarıklığını ve acısını aldığını hissettim.
Haftada bir uygulamayı düşünüyorum, maske gibi 20 dakika bekletip yıkamak yerine bir gece yüzümde bekleteceğim, zaten yoğun olduğu için yüzden arındırmak biraz zor oluyor.
Düzenli kullanınca faydasını göreceğimden eminim ki bu işin peşini bırakmam en azından tüp bitinceye kadar uygularım, sonuçtan da sizi haberdar ederim.
Herkese porselen ciltli günler diliyorum :)
canım nasıl sonçlar
Merhaba kızlar. Cilt yaslanmasinin en onemli sebebi gensel faktorlerin yanısıra cildin çok kuru kalması gerekli nemi alamamasi hizlandiriyor kirismayi. Doktorum bana en önemli şeylerden biri cildi temizlemek ve nemlendirmek demişti. Su , Sabun , Nemlendirici en güzel en sağlıklı cilt bakimidir. Servet dokmenize gerek yok. Ben de tavsiyesine uyup kendime Dogacinin Kil Sabununu aldım. SadeCe sabahları ve akşam yatmadan yüzüm için kullanıyorum. Çok güzel bir sabun tamamen doğal ve cok uygun 5 tl. Yüzümü sabah yikadigimda kuruladiktan sonra temiz bildigim yuzumden kir kalkıyor resmen elime geliyor potur potür. Çok güzel temizliyor temizlemesine ama yüzümü kurutuyor gepgergin oluyordu yüzüm. Ben de doktoruma yüzümü YAGLANDIRMADAN GOZENEKLERIMI TIKAYIP SIVILCE OLUSTURMADAN NEMLENDIRECEK Bi krem söylemesini ama öğrenci olduğum için uygun bir şey olmasını çok istediğimi söyledim. O da bana ÇİNKO KREM i önerdi. cildimizi yaglandirip sivilcelendirmeden nemlendircek besleyecek uygun bir ürün. Bugün resimdeki kremi 11 tl ye aldım. Ancak doktorum Haftada 3 geceden fazla Kullanmamamı önerdi. uyguluyorsan da 1 saatten fazla bekletme dedi. Her gece uygulamak cildi fazlaca cinkoya maruz bırakmak kılcal damarlarimiza zarar verebilirmis. Ne demişler her şeyin fazlası zarar :)) Ben de bu geceden itibaren başlıyorum. Haftada 3 gece yatarken sürücem. Hadi bakalım sizlerle gelişmeleri paylasirim umarım şimdilik faydalı olmusumdur.