• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinisyet yanılması yaşayanlar lutfen bakın bi

Medine30

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
11
0
1
23
15 haftalıken detaylı ultrason kendi doktorum baktı erkek dedi sonra 17 haftalıken yine bakttı bu kez hastanede normal 2 boyutluyla kız dedi sonra ertesi gün başka doktora gittim bebeğin resmini gösterdim evet erkek dedi gel bir bakalım baktı oda bacak arası boş bence kız dedi şimdi resim bırakıyorum bakarmısınız siz bu durumu yaşadınız mı
IMG_1943.png

15 haftalıken detaylı ultrason kendi doktorum baktı erkek dedi sonra 17 haftalıken yine bakttı bu kez hastanede normal 2 boyutluyla kız dedi sonra ertesi gün başka doktora gittim bebeğin resmini gösterdim evet erkek dedi gel bir bakalım baktı oda bacak arası boş bence kız dedi şimdi resim bırakıyorum bakarmısınız siz bu durumu yaşadınız mı Eki Görüntüle 3538163
Ben yaşamadım ama kuzenim tüp bebek yaptı özel olarak ilgileniyordu doktoru 7 ay kız diye beklediği bebeği erkek dediler ve erkek doğdu detaylı ultrasona da girdi bazen farklı görünebiliyor Allah kalbinizde hangi cinsiyet varsa sağlıkla onu nasip etsin💕🙏🏻

İnşallah bu ikinci hamileliğim tabi öncelik sağlıklı bir bebek olsun cinsiyet farketmez bir kızım var 2 bucuk yaşında şimdi önceden erkek dediler baya bir alışmışttık sevinmişttik eşimle alışverişlere başlıyoduk şimdi kız dediler şok olduk alışveriş yapmalımıyım bilemiyorum

Oğluma hamileyken 6 aya kadar kız dendi herseyde kız olarak göründüğünü söylediler sonra öğrendik ki erkekmiş 🧿🥰🧿🥰

15 haftalıken detaylı ultrason kendi doktorum baktı erkek dedi sonra 17 haftalıken yine bakttı bu kez hastanede normal 2 boyutluyla kız dedi sonra ertesi gün başka doktora gittim bebeğin resmini gösterdim evet erkek dedi gel bir bakalım baktı oda bacak arası boş bence kız dedi şimdi resim bırakıyorum bakarmısınız siz bu durumu yaşadınız mı Eki Görüntüle 3538163
Benim de yanılma oldu. 17.haftada kesin konuştu artık doktorum. Erkek kesinleşti.
Detaylıda da emin olduk bir kez daha. Yani 22.haftada.
Evet son haftaya kadar yanılma payı yüksek fakat 21-22 den sonra oran biraz daha düşüyor tabi. 22 yi bekleyin derim

Allah bağışlasın kafam çok karışık alışverişe başlamalıyım bilmiyorum sonradan başka bişey denir mi oda bilmiyorum

Erkek görünüyor ama detaylı bakıldıysa eğer 2 boyutlu doktor da kız demişse kızdır dediğinize göre
Allah gönlünüze göre versin haftaya giderseniz o zaman net olarak anlaşılır diye düşünüyorum

Bilmiyom bu durumu yaşan çok kişi olmuş öyle okudum kafam çok karışık detaylıda erkek normal baktıklarında kız diyolar şuan 18 haftasındayız

Back