Çini çalışmalarım...

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.018
4.072
198
Ekimden beri kursa gidiyoum. İlk başladığımda pek bilgim olmayan çini şimdi en büyük zevklerimden biri haline geldi :) Umarım beğenirsiniz :)) İsteyen olursa yardımcı olabilirim zevkle :)
Yapım aşamalarının resimlerini koymadım bunlar bitmiş halleri fırından çıkınca bu hali aldı ilk göz ağrılarım :) Yavaş yavaş biten işlerimi eklemeye devam edicem fırınlanan ürünlerim şimdilik bu kadar :) Tabak 16. yy klasik iznik çini replikasıdır.

Son düzenleme:
çok güzel elinize sağlık :) hep merak etmişimdir çinilerde neden lale ağırlıklı çalışmalar oluyor diye :26: lale döneminin etkisi mi acaba

çok güzel elinize sağlık :) hep merak etmişimdir çinilerde neden lale ağırlıklı çalışmalar oluyor diye :26: lale döneminin etkisi mi acaba

Teşekkürler daha acemiyim ama paylaşmak istedim :) Evet muhtemelen bu yüzden laleler ağırlıkta olabilir. Yüzlerce hatta binlerce lale çeşidi varmış çini de :)

Son düzenleme:
Bunlar da boyamasi bitmis sirlanmayi bekleyen calismalarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395651397242.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 136
  • $1395651421732.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 131
ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar...
ve ekimde başladıysanız 2 ay içinde çok büyük bi ilerleme bu.
tahririniz de baya düzgün bu kısa ögrenim zamanına karşın.

ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar...
ve ekimde başladıysanız 1 ay içinde çok büyük bi ilerleme bu.
tahririniz de baya düzgün bu kısa ögrenim zamanına karşın.
Çok teşekkürler:)
Kursa geçen sene gittim. 1 yıllık eğitim sonucu bu aslında. Gerçi düzenli çalışmadığım için biraz geriledim saniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…