çingene salıncağı :)

ablan ipi nasıl tutturdu anlatabilirmisin bizde yapmayı düşünüyoruzda

çok güzel gözüküyor
ama bebekleri salamak zararlı değildir dimi?
bende bazen dayanamıyorum ve ana kucağında salamaya başlıyorum uykuya dalıyor ama sonrada pişman oluyorum aceba saladım saladım bebeğimin beyni döndüdemi uyudu diye

kızım 4 aylık oldu sallamak bir yana havaya kaldırıp indiriyorum onu nasıl kahkaha atıyo.. aşırıya kaçmadıkça bence sallamanında oyununda bi sakıncası yok..

Bende kızıma bunu aldım acaip rahat ettim. Altı temiz, karnı tok, gazıda yoksa yatırıyorum kendi kendine oyalanıyor hihoyyyt

Ben Dastini'den aldım canım. Acaip güzel. Eşimin 14 aylık kuzeni bile bayılıyor. Bize her geldiğinde hemen girip içinde sallanıyor kaydirigubbakcemile3

ya kızlar sizinkiler ufak benimki 11. ayı bitirecek beşiğinde ayağa kalkıyor birde sallanan beşiklerden kafa üstü gidecek diye ödüm kopuyor yer yatağı yaptım oğluşuma başka fikri olan varmı...

Sağolasınız kızlar a.s.

Ben Dastini'den aldım. Normalde 130'du. Nakit 100'e aldım canım a.s.

hımm çokta pahalı bişey değilmiş canım..
ama eşime alalım desem ne gerek var deyip kestirip atacak aslında anneler için kurtarıcı bişey ama babalara göre fuzülü...

ya kızlar sizinkiler ufak benimki 11. ayı bitirecek beşiğinde ayağa kalkıyor birde sallanan beşiklerden kafa üstü gidecek diye ödüm kopuyor yer yatağı yaptım oğluşuma başka fikri olan varmı...

o zaman sen hiç düşünme bile bu tür salıncakları canım..
en güvenlisi yer yatağı heralde

hımm çokta pahalı bişey değilmiş canım..
ama eşime alalım desem ne gerek var deyip kestirip atacak aslında anneler için kurtarıcı bişey ama babalara göre fuzülü...

Bencede çok kurtarıcı bişey canım. Valla eşime söz konusu kızım olunca bi haller oluyor. Adam ne desek he diyor kaydirigubbakcemile3

bizim kızda battaniyede sallmaktan bıktığımızda duvarları matkapla deldik kancalı vida taktık kancalarada ip geçirdik ipede çarşaf geçirdik çingene salıncağı yaptık 5. ayda kurduk sanırım 10 aylık olana kadar yattı. yada 9 hatırlamıyorum birgün ayağa kalkmış kafa üstü düşmüş hiç ses etmeden yatak odasına babasını uyndırmaya gitmiş kafa şiş kızarık ogün salıncağı söktük ayakta sallamaya alıştırdım mecburen 3 tane yatağı var ama yer yatağında yatmayı tercih ediyor özgürce dönebiliyor yataklar dar geliyor hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…