hşşş dur ordaaa:mymeka:öldürdün beni bu gece:roflol: :roflol: :roflol:
la naptın:1shok:munemizin nasrin fiçutuna..bizi yakmakmı niyetin..biritüskötükedihüso :roflol:
lan göksu ldümü kadın töbe töbe allah ömür versin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bi ziğara yakıp gelicem..bide cabbarı arayıpaklinialirimsmile
ay kızlar bitti mi yaaaaa :)))))))))))
inanamıyom valla beğendi de hörmetlerimizi
çok sevindim güzeller yaa:)))
oh beee çağıralım komşuları şimdi istedikleri igbi pisletsinler evi:)))
hepimizin ellerine sağlık bideneler
helali hoş olsun ablacımopuyorumnanaktanSaygıdeğer topik müdavimleri,
sonucu açıklıyorum....
Topiğinizi beğendim,teftişi geçtiniz,artık rahatlayabilirsiniz,gevşeyin ama kavga etmeyin,şamata yapın ama sevgi pıtırcıklığınızdan birşey kaybetmeyin
Şimdi müsadenizle malum sahur hazırlığı yapmak gerek,hepinize hayırlı ramazanlar dilerim,oruçlarınız kabul olsun,hayırlı sahurlar
Çok güzel bir gece geçirdim,hakkınızı helal edin:1hug:
saol niko saol:mymeka: bunu toplantıda konuşabilirdikkaydirigubbakcemilecıkkss o kadar kendinizi paralıyorsunuz nafileaklinialirimsmile bu müdire hiç bişi beğenmiyi
kendinizi değil müdireyi paralayacaksınızzemuszemus paralayacaksanız dediysem rüşvet yani :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Ah kuzumm ayarları kaymış stresten:teselli:
İş güçten iftar etmemiş yafrum nesse bugünlük böle olsun birazdan top patlıcek ama sahur topu yarınki iftara inşallah bebeem
yıh yıh yıh :roflol: :roflol: :roflol: tipe bak delii lülülülülülü lülülülülülü
kurtardım dimi evettt yıh yıh yıh
aynen kanka aynenkötükedihüsobizim mıçımızdan ter aksın,oda yaptığımız kumdan kaleye tepik atsın:umursamaz: :enbuyukkk::sm_cool: :teytey: :hooray:
Gene bekleriz efenimmçook memenun olduka.s.
Kızlar herkes yatağa bütün pisliği niko temizlicekkötükedihüso
benneyaptımki benneyaptımkiHiiiiiii rüşvet didi,atın bunu mapıs damınakaydirigubbakcemile
hadi herkese iyi sahurlar,Tanrıça top patladı ama senin afyon patlamamış daha yavrım:roflol:
valla başka bi topiğe bakmaya enerjim kalmadı:)))Ohh be bunu da atlattık kahve yapın biriniz kafa dağıtalım şurda:icecream:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/383630-derdim-cinsellikle-ilgili-lutfen-bakin.html
valla allah razı olsun mirican:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben bulana kadar ohooo:a015:[
hşşş dur ordaaa:mymeka:
ben seçenek sundum herkesın ıcınde mazoşist bı yan vardır sempatiksalakcinni
sen yağları sandıgından çıkarana dek ben 5 yıldızlı rezıdansımda masajını bıtırdım bıle -tatlicadiarzu-
hem ılarzumda töpüğü kurtardın dedı lülülülülülü
seninle yarın ayrı konuşucaz..o fare neydi öyle..nası önceden düşünmediniz bunları:mymeka: :roflol: :roflol:ulaa ağzından yell alsınnn o ne bçimm sözz :mymeka:
Ben evden gidiyor yaa haniii bide sonuuçç mükemmel oluncaaa alkışlayalım müdiremizi demişttiimm :roflol:
hem de ulaan ölü alkışlanır mıı beee bi fatiha oku da canına bağışlaa alkışlamak da neymişşşlmaz:
Hayırlı sahurlar diliyoruum kızlaar..
bol bol yiiyn bol bol su için.. kaydirigubbakcemile3
Haydeee cümletenn Alarsmaladıkk :roflol:
dadlu dadlu uyuunn Şeniz
ay kızlar bitti mi yaaaaa :)))))))))))
inanamıyom valla beğendi de hörmetlerimizi
çok sevindim güzeller yaa:)))
oh beee çağıralım komşuları şimdi istedikleri igbi pisletsinler evi:)))
hepimizin ellerine sağlık bideneler
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğ biiibbiiiippp babbaaaaapppppppppHiiiiiii rüşvet didi,atın bunu mapıs damınakaydirigubbakcemile
hadi herkese iyi sahurlar,Tanrıça top patladı ama senin afyon patlamamış daha yavrım:roflol:
yüğümsüz garı o kadar yeme dedik sana dimi :roflol: :roflol:ya mıdem bulanıo cıkolatayı fazla kacırdım sız yokmusunuzzzzzzzzzzz napcam ya uyuyamıom
mürekkebin olıyım seninaklinialirimsmileyaz beni arzum arzum zemuszemusvalla çiçem gidecem daha kardeşim geldi kalacaktım da mürekkep ay zaman kalmadı:))
yarın görüşürük çilekli turtam
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğ biiibbiiiippp babbaaaaapppppppppkırmızı araba sola çek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğ
başkanın arabası yola çıktı tamam
ne bagırıosun bm yaaaa ağşam bıraz fazla kaçırmış olabılırık kanarın topuzunu :hulya:
mune hanımı memnun etmek ıcındı herseyy raptıyelerı ben koymadım ..
bence ... koyduşutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?