• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin'den Rusya'ya Destek..!

evlimutluvecocukLuu

Bin Şükür 🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
643
703
103
Çin: Rusya'nın operasyonlarını destekliyoruz
cin-rusyanin-operasyonlarini-destekliyoruz-h1449233207-6f3633.jpg

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hua Chunying, Rusya'nın Suriye'de yaptığı operasyonlardı desteklediklerini açıkladı.
04 Aralık 2015 Cuma 14:43
Rusya'nın düzenlediği operasyonların uluslararası hukuka uygun olduğunu belirten Hua, "Ülkelerin kendi güvenlik ve istikrarlarını korumaya yönelik çabalarını her zaman destekledik. Rusya, Suriye'deki operasyonlarını Suriye hükümetinin talebi doğrultusunda gerçekleştiriyor. Uluslararası hukuk normlarını esas alan ve ilgili ülke tarafından onaylanan faaliyetleri destekliyoruz" dedi.
Rusya, 30 Eylül'den bu yana Suriye'de hava operasyonları düzenliyor.

http://m.yeniakit.com.tr/haber/cin-rusyanin-operasyonlarini-destekliyoruz-111098.html

Çin: Rusya'nın operasyonlarını destekliyoruz
cin-rusyanin-operasyonlarini-destekliyoruz-h1449233207-6f3633.jpg

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hua Chunying, Rusya'nın Suriye'de yaptığı operasyonlardı desteklediklerini açıkladı.
04 Aralık 2015 Cuma 14:43
Rusya'nın düzenlediği operasyonların uluslararası hukuka uygun olduğunu belirten Hua, "Ülkelerin kendi güvenlik ve istikrarlarını korumaya yönelik çabalarını her zaman destekledik. Rusya, Suriye'deki operasyonlarını Suriye hükümetinin talebi doğrultusunda gerçekleştiriyor. Uluslararası hukuk normlarını esas alan ve ilgili ülke tarafından onaylanan faaliyetleri destekliyoruz" dedi.
Rusya, 30 Eylül'den bu yana Suriye'de hava operasyonları düzenliyor.

http://m.yeniakit.com.tr/haber/cin-rusyanin-operasyonlarini-destekliyoruz-111098.html
Bu çin başımıza bela olacak yaaa hadi hayırlısı.. anacım bunlarla savaşa girsek sonunuda getiremeyiz bunların .

La Çin Çan Çon..

Sen çık aradan. Kendine bak önce.

Kendi ekonomini bir topla.

Azcık ithalat yap da patronların yüzü gülsün.:KK53::KK53:

bitmek bilmeyen petrol savaşında artık doğu devletleri de yer almak istiyor.
Yükselen Çin haliyle Rusya ile işbirliği yapacak.Hindistan bile aralarına katılacak.
Asya ,Afrika ve ortadoğuyu bugüne kadar sömüren ,kana bulayan batılı devletler bakalım ne yapacak.
Hindistan deyip geçmeyin .Dünyanın bir numaralı yazılım lideri onlar.
Bırakın Rusya yı filan asıl Çin bize ambargo koyarsa yandık.

Bir tane aklı evvel Akp yi överken şöyle diyordu .Önceden bir devlet memuru yılda bir kere ancak kendine takım elbise alabiliyordu.Çin de işçiliğin ucuz olduğunu ,maliyetin ucuz olduğunu filan es geçip AKP ye mal ediyor.Dünyanın en ünlü markaları bile Çine fason işçilik yaptırıyorlar.Düşünsenize Türk firmalarla çalışmadıklarını.

velhasılı bu pis savaşa bizi sürüklemek isteyen güçlerin arkasında kim varsa bunun vebalini nasıl taşıyacaklar .Bilemiyorum

Alemlerin hatrina yaratıldığı Peygamberimizin dediği gibi,

Küfür tek millettir

Yanı dusmanlik olunca çıkarlar bir olur hristiyan yahudi budist ne haltsa hepsi nasıl oluyorsa aynı fikir olur yıllarca birbirleriyle savasanlar bile konu muslumanlarsa can cigerler.

Alemlerin hatrina yaratıldığı Peygamberimizin dediği gibi,

Küfür tek millettir

Yanı dusmanlik olunca çıkarlar bir olur hristiyan yahudi budist ne haltsa hepsi nasıl oluyorsa aynı fikir olur yıllarca birbirleriyle savasanlar bile konu muslumanlarsa can cigerler.
İran da o blokta.Rusyanın yanında .
Suudi Arabistan da Amerikanın yanında.
Kimsenin umurunda değil din iman .Herkes mamasının derdinde.

İran da o blokta.Rusyanın yanında .
Suudi Arabistan da Amerikanın yanında.
Kimsenin umurunda değil din iman .Herkes mamasının derdinde.

.iran şia çünkü, hz Aişe hz omer ve hz ebubekirin mübarek isimlerini VC ye ve ayaklarının altına yazan insanlar. Bilmeyen musluman diyor adı müslüman diye geçiyor bunlar ehli sünnet düşmanı işin içinde iş yanı

Arabistan ise vahhabi.

Bunların ismi musluman ülke ama müslümanlığı yaşamayan çarpıtan bozan yerler

O yüzden.onlar zaten kritere gore değil

Rusyaya Esed e zaten destek.veren iran akıllı bir musluman kafasına gore yaşıyor olabilir mi

Çarptırılmış yerler beyinler .kuşbakışı müslüman ama içten gavurun dibi kufurun dibi

.iran şia çünkü, hz Aişe hz omer ve hz ebubekirin mübarek isimlerini VC ye ve ayaklarının altına yazan insanlar. Bilmeyen musluman diyor adı müslüman diye geçiyor bunlar ehli sünnet düşmanı işin içinde iş yanı

Arabistan ise vahhabi.

Bunların ismi musluman ülke ama müslümanlığı yaşamayan çarpıtan bozan yerler

O yüzden.onlar zaten kritere gore değil

Rusyaya Esed e zaten destek.veren iran akıllı bir musluman kafasına gore yaşıyor olabilir mi

Çarptırılmış yerler beyinler .kuşbakışı müslüman ama içten gavurun dibi kufurun dibi
akıllı müslüman akılsız müslüman filan boş işler bunlar.
devletlerin dini olmaz ,devletlerin menfaatleri olur.
iran ve arabistanı beğenmediniz.Peki size göre hangi devletler müslüman merak ettim.

akıllı müslüman akılsız müslüman filan boş işler bunlar.
devletlerin dini olmaz ,devletlerin menfaatleri olur.
iran ve arabistanı beğenmediniz.Peki size göre hangi devletler müslüman merak ettim.

Bana bak atlantisten gelen kadin, sana güzelce bisey anlatmaya çalıştım ben.bana goreden bahsetmedim olan biseyi anlattım.onlar şia ve vehhabi yanı yorum değil.gerçekti anlattığım ama FA kettim.ki siyaset değil bilgi alışverişi değil.amacın siyasi bilgin olmadığını da bu yazından anladım bir.gün siyaset iulke.politikası falan bilgi edinirsrn.yazarım sana.

Boş işler dedigin kelimeden bilgisizliğin açığa çıktı işler boş değil, gerçekler. Bana gore drn de bahsetmiuirum

Devletlerin dini olmaz sözün de laiklik için geçerli yanı bu senin yorumun laiklik.ilkesi için sadece yoksa dinsiz devlet olmaz

Şimdi sana bilgi dolu günler ,bencesiz günler önyargısız günler diliyorum . bak bilgin olsa seninle yazisacaktim ama o güzel açıklayıcı uzun anlatimima yazdığım cevap herşeyi başlamadan bitirdi :) ayrıldık bebeğim

Bana bak atlantisten gelen kadin, sana güzelce bisey anlatmaya çalıştım ben.bana goreden bahsetmedim olan biseyi anlattım.onlar şia ve vehhabi yanı yorum değil.gerçekti anlattığım ama FA kettim.ki siyaset değil bilgi alışverişi değil.amacın siyasi bilgin olmadığını da bu yazından anladım bir.gün siyaset iulke.politikası falan bilgi edinirsrn.yazarım sana.

Boş işler dedigin kelimeden bilgisizliğin açığa çıktı işler boş değil, gerçekler. Bana gore drn de bahsetmiuirum

Devletlerin dini olmaz sözün de laiklik için geçerli yanı bu senin yorumun laiklik.ilkesi için sadece yoksa dinsiz devlet olmaz

Şimdi sana bilgi dolu günler ,bencesiz günler önyargısız günler diliyorum . bak bilgin olsa seninle yazisacaktim ama o güzel açıklayıcı uzun anlatimima yazdığım cevap herşeyi başlamadan bitirdi :) ayrıldık bebeğim
dinsiz devlet olmazmı. küba nın dini yok

Sende kimsin senle muhatap olan kim ?

Sana ve diğerine yazıyorum bunları

Ben sana da en başta ilkkkkkkk mesajda coookkkk iyi hatırlıyorum güzelce kendi fikrimi anlatmıştım

Farklı.da olsak konuşabilme umudum vardı sen ve turevlerinle

Bu umudumu yok eden sen ve senin gibiler o yüzden istediğin kadar olumsuz duygular beşle ve besleyin

Benim erkek.olduğum u üstüne başa başa soyledin ..... Hodri.meydan kelimesini kullandın birçok şey

Bundan.sonra bu şahıs ve sen ve benzeri yaklaşımlara farklı bu şekilde cevap vericem

Güzelce, güzel.dusunenlere anlatılır

Srn , siz saygı duygusunu yitirtiyorsunuz insana , farklı da olsak bir noktada bulusabilme HANİ NEFRET SOYLEMİ DİYİRSUNUZ YA HE İSTE ONU BİZE BENİM GİBİLERE YAPİYİRSUNUZ

bu da sana son biseyleri izah edisim

GÜLE gule

Sende kimsin senle muhatap olan kim ?

Sana ve diğerine yazıyorum bunları

Ben sana da en başta ilkkkkkkk mesajda coookkkk iyi hatırlıyorum güzelce kendi fikrimi anlatmıştım

Farklı.da olsak konuşabilme umudum vardı sen ve turevlerinle

Bu umudumu yok eden sen ve senin gibiler o yüzden istediğin kadar olumsuz duygular beşle ve besleyin

Benim erkek.olduğum u üstüne başa başa soyledin ..... Hodri.meydan kelimesini kullandın birçok şey

Bundan.sonra bu şahıs ve sen ve benzeri yaklaşımlara farklı bu şekilde cevap vericem

Güzelce, güzel.dusunenlere anlatılır

Srn , siz saygı duygusunu yitirtiyorsunuz insana , farklı da olsak bir noktada bulusabilme HANİ NEFRET SOYLEMİ DİYİRSUNUZ YA HE İSTE ONU BİZE BENİM GİBİLERE YAPİYİRSUNUZ

bu da sana son biseyleri izah edisim

GÜLE gule
sana mesajım sadece kübanın dini olmadığıydı.
sen yok öyle bir devlet dediğin için.
ama yine kendini belli ettin. duramıyorsun değilmi. zor tabii. ne kadar kendini tutarsan tut karakterini gizleyemiyorsun..

ayrıldık mı ?
vallahi mi?
nafaka ve tazminat talebim yok.
Yeterki bitsin :)

Back