- 5 Ocak 2020
- 103
- 55
- 13
- 34
- Konu Sahibi Askhikayemm99
-
Konuyu sanırım anlamadınız. Konu aynı değil, dikatli okumanızı öneririmDün sorduğunuz soru hakkında bugün farklı ne cevap gelebilir?
HaklısınızKapıya gelen kargoyu teslim almayın gitsin, geri yollanır. Ay amma kafaya taktınız gerekirse verin 150 lira gitsin atın sonra da kutuyu canınızdan kıymetli değil.
Not:aliexpressten hangi akla hizmet alışveriş yapıyor insanlar anlamıyorum virüs olayından bağımsız söylüyorum Çin malı yani virüs olmasa bile hepsi kansorejen.
Yahu gecenin 3 ünde kafaya takılacak kadar büyük bir konu değil yani bahsi geçen para da 150 tl. Kendinizi yediniz resmen. Kapıyı açmamaya da gerek yok yani adama deyiverin arkadaş çinden gelen paketi son gelişen olaylar sonunda almak istemiyorum diyin geri yollayın gitsin yani. Adama ne bir de ondan köşe bucak kaçmaca mı oynayacaksınız? Vallahi dert edindiniz yok yere. Adam zorla mı verecek size sanki paketi. Bi salın gitsin yahuCanlar, dün açtığım konu ile ilgili birsürü aizden guzel cevaplar aldım ve kardeşimin o paketi almamasına ikna etdim.
(Bir önceki konum)
Şimdi peki kargo kapıya gelip kapıyı açmayıp geri paketmerkezine geri gidip çine geri iade etme gibi bir şansımız varmı?
Kardeşim ücreti daha ödememiş bugün öğrendime göre, ürünün gelmesini beklemiş.
Peki böyle bir durumda ödemezse (sonucta kargoyu teslim aldim diye imza atmicak) ne gibi bir sorunla karşılaşa bilirim?
Yarın kargosu gelebilir, ve acil yardımınıza ihtiyacım var.
Hayırlı geceler.
Kapıya gelen kargoyu teslim almayın gitsin, geri yollanır. Ay amma kafaya taktınız gerekirse verin 150 lira gitsin atın sonra da kutuyu canınızdan kıymetli değil.
Not:aliexpressten hangi akla hizmet alışveriş yapıyor insanlar anlamıyorum virüs olayından bağımsız söylüyorum Çin malı yani virüs olmasa bile hepsi kansorejen.
Hahahahaha kiz Allah seni. Bari nickini degistir millet virusten senide engellemesinAilenizin dış ticaretçisi geldiAliexpress satıcıları parayı almadan ürünü göndermez. Belki kardeşiniz içiniz rahat olsun diye söylüyordur. Yurtdışından gelen kargolar gümrükten alınmazsa geri gönderilmez. Devletin olur. Siz almadınız pttde kaldı. Onların gümrük bölümünde olacak. Almak için bir ayınız var maksimum. Gitmediniz. Eğer herhangi bir vergi oluşmuşsa gelip sizden tahsil edecekler. Oluşmamışsa size bulaşmazlar. Direk el koyarlar. Sizede bunu haber vermezler.
AhababshaH
Hahahahaha kiz Allah seni. Bari nickini degistir millet virusten senide engellemesinprofil resmide vahimmmm
AhababshaIkiside japon arkadaşlar, resim Luffy, anime karakteri. Yazıda, Shusui yani Japonca sonbaharın temiz suyu demek vallahi Çinli değilem ben Vurmayın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?