çin'deki tuvalet üretiminden görüntüler

Evet tuvaletler böyle yapılıyor.Seramik döküm çamurları ile..Önce tasarlanıp çizimi yapılır,sonra model hazırlanır,alçı kalıpları alınır,daha sonra döküm çamuru ile çoğaltılarak seri üretime geçirilir..ıyice suyunu çektikten sonra ilk bisküvi pişirimleri yapılmak üzere fırınlanırlar..Daha sonra sırlama aşaması ve tekrar fırınlama.....

evt arkadaşlar bizdede böyle. bende aynı tür bir fabrikada staj yapmıştım.alçı kalıplara sıvı çamur dökülür ve bir süre bekledikten sonra ters çevrilip fazla çamur geri akıtılır. yeterli et kalınlığına gelindiği zaman. sonra kalıplar açılır ürün kuruyunca rötüşlanır. daha sonra sırlanır ve pişirilir. kısa bi özetti bu işlemler oldukça uzun zaman alıyor.

evt arkadaşlar bizdede böyle. bende aynı tür bir fabrikada staj yapmıştım.alçı kalıplara sıvı çamur dökülür ve bir süre bekledikten sonra ters çevrilip fazla çamur geri akıtılır. yeterli et kalınlığına gelindiği zaman. sonra kalıplar açılır ürün kuruyunca rötüşlanır. daha sonra sırlanır ve pişirilir. kısa bi özetti bu işlemler oldukça uzun zaman alıyor.

ben de ...a.s

X