Çin'de Yaşanan Dram! Doğu Türkistan'daki Katliama "Dur" De!

Offf aklimdan nasil cikacak bilmiyorum Rabbime dua ettim onlar icin bi resim vardı keşke gormeseydim ennnnn acisi oydu anne karnindan çıkarılmış doğmamış yavru annede parçalanmış
Allah im bu nasil bir vahsettir vallahi agliyarak yaziyorum cok üzüldüm ilk defa böyle bi vahşet gördüm

Ben de imzaladım. Bu kampanyayı paylaştığın için teşekkür ederim. Umarım daha fazla insanın dikkatini çekmeyi başarır.
Offf of çok kötü oldum...

Kelimeler o kadar boş ki suan buraya binlerce kelime yazsam hangisinin bi faydası olacak onlar için bizim parmagimizin ucuna iğne batsa nasıl canımız yanıyor ama onlar daha bebekken türlü türlü işkencelere magruz kaliyorlar. Dayanamiyorum bütün bunlara artık insanligimdan utaniyorum bu dünya da insanlık hiç mi kalmadı bu kadar mi nefret besliyo herkes birbirine. Yazık gozleri o kadar kör olmuş ki insanların çocuk kadın yaşlı demeden öldürüyorlar. Yarın nolacak bilmiyoruz kimseye guvenemiyoruz Allah yardimcimiz olsun

yazik diyebiliyorum sadece...hayvani ruhlarin bu insanlara yansimasi.zulmu.kimse buna dur demez.diyebilecek kimsede yok.dese dese Turkiye dur der ama etkili olmaz.cin e ne amerika ne rusya hicbiryer dur diyemez.ki umrundada degil zaten.filistinde suriyede irakta muslumanlarin katledilmesini destekleyen neden dogu turkistandaki zulme dur desin ki...Allah bi gun bunlarin belasini verir insaallahh.yeter artik bu insanlarin cektigi cile zulum.Turkiyenin zulumden kacan caresiz insanlara sahip cikmasini kucaklamasini yurekten destekliyorum

bu zulme guclu ulkeler dur dese bu zulum durur.ama kimse kendi gibi guclu olan bir ulkenin zulmune dur demeyi goze alamiyor.olanda bu gariplere oluyor.vahsettt

Paylasim icin sag olun, imza kampanyasini paylastim her yerde, insallah bir faydasi olur.

anlamadığım şu ki;
herşeyi bir kenara koydum bi bebekten bu denli nefretin sebebi ne olabilir.....
ırk mı ?din mi ?ne ? allahın belaları...
bende onu yazdım başka bir konuya canım,diniymiş ırkymış,devletlerin politikaları yüzünden adiler nasıl kıyıyorlar bebekler,tüm terör örgütleri yapıyor,kim çanak tutuyorsa rabbim bildiği gibi yapsın,pkk nın kurşunladığı bir bebek vardı tek kurşunla öldürmüşler,lanet olasıcalar

Doğu Türkistan için Çin baş konsolosluğunda tarabyada iftarımızı açıyoruz oruç yasakmış ya yasaklar çiğnenmek için deyip afiyetle açacağız oruçlarımızı . 5 temmuz çarşamba kazlıçeşmedeyiz kadıköy meydanlarına da inicez pendikte de olucak sadece istanbul Türkiyenin dört bir yanında bu hafta toplu eylemler yapılacak sosyal ağlardan takip edebilirsiniz en önemlisi Çin malına hayır . Irkçi değil milliyetçiyiz ve dünyada 250 milyon Türk var ve Türk olmayan destekçimiz var onların çok ama biz Türküz

Eklentiler

• 11693867_591074257702392_1804844248905129041_n.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar aldığım bilgiye göre eğer gerçekse 173 uygur türkü idam kararı verilmişken şu an türkiyedeler kayseriye yerleştirilmişler kadın ve bebeklerden oluşan grup şu an emin ellerde Allahım inşallah diğerlerinede yardım etsin

cok tesekkurederiz gayretiniz icin

DOGU TURKISTAN'DA YAPILAN KATLIAMLARLA ILGILI 02.07.2015 PERSEMBE GUNU SAAT 12:30'DA AKSARAY MEYDANI(METRO CIKISI)'NDA PROTESTO EYLEMI YAPILACAKTI.saglik-sen(bende bir duyuruyu paylasiyim.dedim belki destekleyen olur)

amin..inşallah hepsi kurtulur lar..

cok tesekkurederiz gayretiniz icin

Rica ederim yani bunu duyurmak için çok uğraşıyorduk nihayet olması gereken ilgiyi gördü bu konu . öyle resimler var ki derisi yüzülmüş ölü köpeği ayaklaından baglayıp oruçlu Türklerin boynuna asmışlar ve zorla yedirmişler yemeyen şehit oldu yiyen de bin pişman bir deküçük çocukların mektupları var tabi neler neler yazmışlar :'(
5 temmuz urumçi katliamının yıldönümü bu katliam yıllardır var ama sanki yeni başlamış gibi bakıyor millet ve hala çinle ticari münasebetlerin olmasına da konuya yabancı kişiler hayretle bakıyor anlam veremiyor umarım herkez herşeyi çok geç olmadan anlar zira ilerde bizim torunlarımızın da bu durumda kalmayacağının garantisi yok

DOGU TURKISTAN'DA YAPILAN KATLIAMLARLA ILGILI 02.07.2015 PERSEMBE GUNU SAAT 12:30'DA AKSARAY MEYDANI(METRO CIKISI)'NDA PROTESTO EYLEMI YAPILACAKTI.saglik-sen(bende bir duyuruyu paylasiyim.dedim belki destekleyen olur)

geçmiş sanırım bunu bilsem giderdim

Arkadaşlar face de bi yazı okudum çin de olan bir Türk böyle şeylerin olmadığını söylüyor buşabilirsem yazıyı paylaşıcam görenler varmı

Arkadaşlar face de bi yazı okudum çin de olan bir Türk böyle şeylerin olmadığını söylüyor buşabilirsem yazıyı paylaşıcam görenler varmı

nasıl olmuyor böyle şeyler 5 temmuz 2009 urumçi katliamının altıncı yıldönümü Doğu Türkistan bizim kanayan yaramız bu olayların olmadıgına inanmak isterdik ama 6 yıl önce daha beteri oldu resimleri paylaşmak isterdim ama ramazan ayında bazıları görmeye tahammül edemez vahşet resimlerini ama malesef onlar yaşıyor bunları canlı canlı

Bende gördüm resimleri maalesef ama o yazıyıda bulamadım ya 2 gün önce paylaşılıyordu facede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…