Öyle tabiiarada böyle olayı yanlış yöne çekenlerde var demek. ama bu yaşanan zulumü yok etmiyor maalesef
Bencede
Noluyo bu çine böyle bide zavallı köpekleri acımasızca katlediyorlar insanlara zulm ediyorlar
gerçekten ikisinin ne alakası var? hem eşcinsel haklarını savunup hem Doğu Türkistan zulümüne üzülemiyor muyuz? beynimiz tek hücreli mi bizim?
gerçekten ikisinin ne alakası var? hem eşcinsel haklarını savunup hem Doğu Türkistan zulümüne üzülemiyor muyuz? beynimiz tek hücreli mi bizim?
eşcinsel hakları savunulduğu için mi Doğu Türkistan'da insanlar ölüyor.
elmayla armutu ayırmayı becerememek yalnız bizim memlekete has bir özellik sanırım.
Afrikada da her saat başı onlarca çocuk açlıktan ölüyor ama siz de yemek yemeye devam ediyorsunuz, farkındasınız değil mi?
sizceDoğu Türkistan halkı için protesto oldu mu acaba Türkiye'de hiç denk geldiniz mi? 1 ay önce change.org da imza verdim ve şaka gibi 100 küsür kişi imza vermişti.. Ama saçma sapan şeyler için binlerce imza toplanmıştı.Bence aciliyetli konu eşcinsellerin hayatı değil kardeşlerimizin gördüğü zulüm olmalı bilmem anlatabildim mi?
sizce
herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Doğu Türkistandaki zulüme insanların bu kadar sessiz kalmasının bir sebebi de sınırda aşır radikal müslüman bir örgütün varlığı.
insanlar İslamiyetle ilgili konulara ve olaylara temkinli yaklaşma eğiliminde.
kaldı ki eşcinsellerin hayatı dediğiniz konu; eşcinsellerin de öldürülmesidir aynı zamanda. LGBT'lerin bu kadar coşkuyla kutlamasının bir nedeni bu ülkede eşcinsellerin her gün öldürülmesi, evlerinden kovulması, işten atılması, tecavüze ve tacize uğramaları.
o kutlamalar eşcinsel evliliği kutlamak için değil, aynı zamanda biz buradayız demek için de.
bir sorun bakalım, Filistin için yardım gemileri gönderenler, ayağa kalkanlar, tecavüze uğrayan sınırdaki Türkmenler ya da Çindeki Türkmenler için neden ayaklanmamış?
ben de mesela hiç görmedim onlarda böyle bir paylaşım.
siz bu paylaşmı yaparken İşıd kaç yezidi kadın öldürdü haberiniz var mı? onun için de eylem olmadı mesela.
çünkü Yezidiler müslüman değil, Türkmenler ortadoğulu değil.
amacım işi dine çekmek değil, herkesin inancına saygım var.
saydığım gruplar birine destek verdi diye diğerine de vermek zorunda değil bence.
kaldı ki eşcinseller için eyleme katılan insanlar, ayrımların olmadığı bir dünya istiyorlar. yani insanların dini, dili, ırkı, kimliği yüzünden öldürülmemesi için. buna Doğu Türkistandaki Türkmen müslümanlar da dahil.
kimseyi yargılamıyorum.Pekala neden siz hemen yargılama yoluna gidiyorsunuz? Ben burada eşcinseller önemsiz demiyorum ama bir sıralama olmalı değil mi? Türkiyede'ki insaanlar sessiz ama Japonya bizim yapamadığımızı yapıp protesto yürüyüşü yapabiliyor.
Ben burada eşcinseller önemsiz demiyorum ama bir sıralama olmalı değil mi? Türkiyede'ki insaanlar sessiz ama Japonya bizim yapamadığımızı yapıp protesto yürüyüşü yapabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?