• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin'de ilginç gerdek geleneği! Herkesin önünde..

Olur şey değil ya.
Bu saçma sapan şey sadece belli bir yerde kalmıştır. Tüm Çinliler böyle demek yanlış olur.

Yecüc ile mecücün ataları iğremç yaratıklar Allah sizi bildiği gibi etsin!

habere şok oldum ama şu yoruma yok artık diyorum aynı şeymi sizce saçmalamayalım lütfen.

yan ve üst kattaki komşularımın yatak gıcırtısı, konuşmaları, nefes alışlarını dahi duyuyorken, yan odada, hemde en yakın akrabalarının bu sesleri hiç duymadığını mı düşünüyorsun? bence çinlilerden daha fantazik. saçmalamak derken? aradaki duvar, kapı bu kadar mı önemli? kapının ardında tüm seslerin duyuluyor. çıkıp bi de banyoya giriyorsun yanlarından geçerek. kapıyı dinleyenler var. yok artık dediğin şeyi zaten hali hazırda bir değişik versiyonda yapıyoruz. iç çamaşırı atma meselesine de takılmışlar. kanlı çarşaf asmakla iç çamaşırı atmanın arasında ben bir fark göremedim.

eli kınamadan önce kendi kültürünüze bi bakın yahu..

yan ve üst kattaki komşularımın yatak gıcırtısı, konuşmaları, nefes alışlarını dahi duyuyorken, yan odada, hemde en yakın akrabalarının bu sesleri hiç duymadığını mı düşünüyorsun? bence çinlilerden daha fantazik. saçmalamak derken? aradaki duvar, kapı bu kadar mı önemli? kapının ardında tüm seslerin duyuluyor. çıkıp bi de banyoya giriyorsun yanlarından geçerek. kapıyı dinleyenler var. yok artık dediğin şeyi zaten hali hazırda bir değişik versiyonda yapıyoruz. iç çamaşırı atma meselesine de takılmışlar. kanlı çarşaf asmakla iç çamaşırı atmanın arasında ben bir fark göremedim.

eli kınamadan önce kendi kültürünüze bi bakın yahu..
milletin gözü önünde çifleşmek ile insanların kapılarını örtüp yaşadıkları özel hayatı böylesine saçma kıyas edilirdi.
ses gelme problemi insanların haddini aşmasıyla alakalı diyeyim kısaca.
anne babalarımızın yan odadaki özel hayatlarıda şu dediğiniz benzetmeye girmeli. ne yapsın millet ana baba çoçuk ayrı dairelerde mi hayat sürsün.hala saçmalıyorsunuz.

Back