• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

^^^çınarımızın dogum hikayesi^^^

KiZiLCiK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
348
45
98
bursa
Merhaba,

Merhaba,

beklenmeyen bir hamilelikdi bizimkisi eşim ve ben ikimizde 2 sene sonra diyorduk cunku mayıs ayında evlenmiştim fakat balayı için gittgimiz marmarisde eylül ayında meger hamile kalmışım ilk başlarda eşim istmedi erken diye sonradan alıştı tabi duruma :) ..ilk hamile kaldıgımdan beri erkek diye hissetmiştim hep.....ikili test zamanı gelmişti ve riski yuksek cıktı dediler aminosentez yapılcak 16 haftada tamam dedik ve aminosentez oldum tabi onunda düşük riski vardı..ama allahıma şükürler olsun sorunsuz atlattık o donemi aminosentez sonucumuz temiz geldi ve biz sevincten havalara uctuk..aslında hamilelik boyunca hiç sıkıntım olmadı ..cok rahat bir hamilelik gecirdim..neyse sadete gelelim :)

22.06.2011 çarşamba gunune sezaryan için tarih aldık...

Sabah 7:00 kalktım giyindim süslendim hastane yolunu tuttuk saat 7:30 da hastane de ol demişti doktorum gittik hastaneye yatış işlemleri yapıldı odamıza cıkardılar bizi odamızın ozellikleirni anlatılar sonrasında dogum fotografcısı geldi bir sürü resimler cekti o arada hemşire gelerek bazı sorular ve anketleri doldurdu mavi onlugumu giyindirdi ve saat 8:30 geldiginde beni sedyeye yatırdı ve dogru amelaythane :) bende garip bir heyacan ama bi okadarda şaşkınlık vardı ..

Amelayathane girdigimde doktorlar hepsi orda hazır bekliyorlardı..ilk aneztesi doktru geldi spinal olucakdı amelaytım beni sedyeye otuturdular öne dogru egdiler biride omuzlarıma bastırıyordu ilk igneyi belime batırdı fakat olmadı cıkardı igneyi tekrar denedi bu sefer tutmuştu bacaklarım yavaş yavaş ısınmaya başlamıştı ..ellerimi bagladılar perdeler cekildi..ve başlıyoruzz..tabi bu arada spinal cok acı veren bişe degil ...ilk once sondamı taktılar ben yaptıkları herşeyi hissediyordum fakat acı hissetmiyordum..doktorum karnımı bi oyana bir buyana cekiştiryordu sanki aradan 5-6 dk gecti bir aglama sesi cınarım dunyaya gelmişti saat 08:57 o sesle birlikde benim gozumdeen yaşlar akmaya başldı hemen aneztesi doktoru geldi iyimisin dedi kalp atışların cogaldı sakın olman lazım dedi..ama ben biran once bebegimi gormek istiyordum yenidogan doktoru gerekli kontrolleri yaptı ve 10 saniye kadar oglumu bana gosterip yukarı cıkardılar...bende artık amelayatın bitmesini bekliyordum ama bitmek bilmedi yarım saat geçti yok bir saat geçti yok en son 1,5 saat geçti dedim doktoruma ne oldu neden bu kadar uzun sürdü tabi bana bişe demiyolar biticek az kaldı felan diyorlar..ama yapılan her mudaleyi hissediyorum karnıma bastırıyolar meger kanama olmuş durdurmyaa çalışyorlarmış onlar bastırdıkca kolumdan gogsume dogru damarlarım cekilmeeye başlıyordu ..ve midem bulanmaya başladı o kadar kötu oldumki bayılcak hale geldim hemen istifra ettim ve biraz rahattladım artık 2 saat gecmişti ve ben yeni cıkıyordum amelyattan tabi annem eşim ablam herkez beni merak ettmiş bebek yukarda yenidogan odasından ben yokum eşim gelmiş hemen sormuş nerde kaldı diye cıkıyor demişler hemen gondermişler..amelayattım bittigimde derin bir nefes aldım beni yogunbakım odasına aldılar orda bir aparatla beni ısıtmaya calışıyorlardı.. Bu arada gogus ve gerdan bolgemde bi yanma ve kaşıntı olıştu doktora soyledim igne yaptılar ama ben duramıyorum kaşıntıdan parçalıycam ama halim de yok kolumu kaldırmaya..neyse yuları cıktık ben donuyorum tabi yorgan felan örttuler üsütme çoraplar giydiridi..spinalin etksi daha gecmedigi için daha rahatım tabi bebegimi getirdiler meme vermeye çalıştık ama süt olmadıgı için mama verdiler hastanede aradan 2-3 saat gecti ve bende acılar başladı alttan kanamamda coktu sanki normal dogum yapmış gibi pelte şeklinde kan pıhtıları geliyordu surekli ve karnımın için resmen kopuyordu hemşire doktoru cagırdı geldi doktorumuz karnına ve alltan bakıcam dedi tabi ben ellerine yapışıyorum doktorun ellemesin die ama doktorum yapmak zorundayım diyor biryandan ameliyattlı bolgeye bastırırken bir yandan sargı bezleri ile alltan rahimi temizliyordu yaklaşık 2 dk felan sürdü ama bana yıllar gibi gelmiş..neyse 24 saat ne yemek ne su hiç birşey vermediler ve yurutmediler sürekli igneler serumlar yapıldı ..ertesi gun oldugunda sondayı cıkarmışlardı ve yurutmeye başladılar tabi buraları hızlı geçiyorum :) neyse 24.06 bizi hastaneden taburcu ettiler ..

22.06.2011 çarşamba saat 08:57 dogumum gerçekleşti

3500 gram 52 cm boyunda cınarım aramıza katıldı:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

3h6jv.jpg

Son düzenleme:
canmmmm hayırlı uğrlu olsun bebişin. allah anal babalı büyütsün. valla okurken ben sancılandım. acaip korkuyorum doğumdan.acıya karşı çok hassasım allah yardmcım olsun:(:(:((:

canmmmm hayırlı uğrlu olsun bebişin. Allah anal babalı büyütsün. Valla okurken ben sancılandım. Acaip korkuyorum doğumdan.acıya karşı çok hassasım allah yardmcım olsun:(:(:((:

tşk ederim canım

walla 1 hafta acısı bitiyor sonrdan birde bebegini kucagına aldınmı unutuyorsun acını :)

Alllah guzel hayirli bi omur versin insallah Cinar bebege
Neden kanamaniz cok olmus peki yada normali mi oyle?

zor bir ameliyat geçirmişsin ama oğlun tüm acıları unatturacaktır sana benimde oğlum adı çınar efe çınar ağacı gibi sağlam ve uzun bir ömür diliyorum :)

zor bir ameliyat geçirmişsin ama oğlun tüm acıları unatturacaktır sana benimde oğlum adı çınar efe çınar ağacı gibi sağlam ve uzun bir ömür diliyorum :)

evet canım zor bir ameliyat oldu ama hepsini unuttum bile :)

ikimizinde ogullarının bahtları acık olsun ..

zor olmus gercekden canım ama saglıklı bı sekılde gelmıs oglusunda kucagına ıyısınız sımdı ıkınızde allaha sukur canım eskıde kalmıs onlar allah korumus senıde

Maaşallah canım , hayırlı, akıllı, sağlıklı, zeki bir evlat olsun. mululuğunuz daim olsun. darısı tüm evlet isteyenlere

Maaşallah canım , hayırlı, akıllı, sağlıklı, zeki bir evlat olsun. mululuğunuz daim olsun. darısı tüm evlet isteyenlere

zor olmus gercekden canım ama saglıklı bı sekılde gelmıs oglusunda kucagına ıyısınız sımdı ıkınızde allaha sukur canım eskıde kalmıs onlar allah korumus senıde

cok tşk ederim kızlar şimdi oglum kocam oldu tam bir tosuncuk :))) :nazar::nazar::nazar::nazar:

$Fotoðraf0554.jpg $Fotoðraf0547.jpg

Back