Çin Wuhan'dan Gelen Agiz Maskesi 😭

Sormasi ayip ne kadar verdiniz.3-4 kati artmis diyorlar

Ben bunlari korona virusu icin almadim annem gripten korunsun diye ona aldim. 50 tanesi 49 TL kargo dahil.

2 gun sonra yurt disina cikacagim kendime n95 olan koruyuculugu yuksek maskelerden 2 tane aldim onlarin adedi 28 TL idi simdi baktim adam 35 e cikartmis.. Resmen firsatcilik..

Aynı şeyi sosyal medyada da görmüştüm twittırda yazmış biri babası ogluna almış. Oğul da bilin bakalım neden diye twit atmış. Maskeyi kullanmayın ellerinizi vs dezenfekte edin. Bir de şu önemsemeyin diyenler gün be gün artan ölü sayısından haberdarlar mı acaba bugun itibariyle 500e yaklastı ve belki de bunun kaç katı insanda henüz kuluçka döneminde oldugundan 1 2 hafta sonra ölü sayısı bunun kaç katını bulacak malesef

Eczanelerde de ayni fiyat.en azindan onlari artirmamislar

Ay ne bileyim oldu bi kere.. 50 tane bi de. Kalan 49 u atacagim sanirim
Korkma canım gerçekten korkun yersiz birde paketli ürün sterilize korkacak birrşey.yok bu kadar taktıysan at kalanları eczaneden al ben eczaneden aldım

Taktiktan sonra fark ettim malesef. Umarim birsey olmaz.. puff panik atagim var ve korkuyorumm uff ya..

Korkma canım gerçekten korkun yersiz birde paketli ürün sterilize korkacak birrşey.yok bu kadar taktıysan at kalanları eczaneden al ben eczaneden aldım
Umarim birsey olmaz anneme grip icin aldim ama takip denedim. Evet sterilize yaziyor uzerinde..Tek tek paketlenmis hepsi..

Umarim birsey olmaz anneme grip icin aldim ama takip denedim. Evet sterilize yaziyor uzerinde..Tek tek paketlenmis hepsi..
Hiçbir virüz o kadar uzun süre cansız bir madde üzerinde yaşamayaz.. Size ulaşana kadar varsa bile çoktaann ölmüştür o virüs canım..

Oytun erbaşın videolarını tavsiye ederim .bulasmadııpını yada nasıl bulaştığını gayet güzel anlatıyor

Maksimum 6 saat yaşayabiliyormuş Coronavirüs dışarıda. Wuhan’a uçuş bile 2 aktarma, totalde 14-15 saat sürüyor. Kaldı ki 2017 üretimli. Bir de gemi yoluyla geliyor bunlar, o da 2,5 ay sürüyor. Hayatta olamaz böyle bir şey.

Heyy Allah'ım yaa..
Saka gibi resmen.
Birşey olmaz ama, ben olsam kalanini da atardım sanırım..

Bunu yaşayan ilk kişi değilsiniz.
Capsi vardı bunun, birine babası almış korunsun diye, babasıyla alay ediyordu.
Bir şey olmaz, kullanın.

Canım eğer sterilse zaten tüm mikroorganizmalardan arınmıştır.. Etilwn oksit ile steril ediliyorlar genelde

Canım eğer sterilse zaten tüm mikroorganizmalardan arınmıştır.. Etilwn oksit ile steril ediliyorlar genelde
Evet steril yaziyor. Hepsi tek tek paketli. Urunu aldigim yer cevap yazmis. Urun cin uretimi ama ithalati 6-7 ay once yapildi iciniz rahat olsun demisler. Dogrudur heralde.

Gercekten saka gibi.. satici mesajlarima cevap vermis. Ithalati 6-7 ay once yapildi yazmis ama kullanmayacagiz yine de.
Zaten mantıken onlarda şuan da maske bulmakta zorluk çekiyorlar, yeni göndermiş olamazlar amaa yine de mide bulandırıcı bir durum işte..

geçenlerde bir tv programında profesör konuştu virüsün de çok abartıldığını söyledi. virüslerin canlı birer organizma olmadığını kesinlikle bir konak bulmadan yaşayamayacağını söyledi. maskenin tülbentten bile yapılabileceğini söyledi. yani o kadar abartmayın dedi. her yıl belli sayıda kişinin gripten zaten öldüğünü söyledi. yani nerde üretildiysede kim bilir kaç ay önce geldi. virüs yoktu bile o tarihlerde yok benim içime sinmiyor derseniz atın gitsin bu kadar basit. içinizi darlamayın. kişisel hijyeninize dikkat edin kafi dedi doktor. yıllar önce babam kemoterapi alıyor diye ablam pimpiriklendi gribim domuz gribi mi diye gitme bir şey olmaz değildir dedikçe gitti bazı hastanelerde yapılan testten yaptırdı. sonuç o hastaneden domuz gribi kaptı akabinde daha beter hasta oldu. yani demem o ki sakınan göze çöp batar. atın maskeleri rahata erin kafanıza takmayı da bırakın.

Geçen gün haberlerde bir esnaf "çin, onlardan aldığımız maskeleri bizden geri istiyor. Daha yeni oradan aldığımız 300 bin maskeyi geri gönderdik" gibi bir şey söyledi. Yani zaten biz ordan alıyormuşuz maskeleri. Telaş yapmayın, bi sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…