Sormasi ayip ne kadar verdiniz.3-4 kati artmis diyorlar
Korkma canımAy ne bileyim oldu bi kere.. 50 tane bi de. Kalan 49 u atacagim sanirim
Taktiktan sonra fark ettim malesef. Umarim birsey olmaz.. puff panik atagim var ve korkuyorumm uff ya..Aynı şeyi sosyal medyada da görmüştüm twittırda yazmış biri babası ogluna almış. Oğul da bilin bakalım neden diye twit atmış. Maskeyi kullanmayın ellerinizi vs dezenfekte edin. Bir de şu önemsemeyin diyenler gün be gün artan ölü sayısından haberdarlar mı acaba bugun itibariyle 500e yaklastı ve belki de bunun kaç katı insanda henüz kuluçka döneminde oldugundan 1 2 hafta sonra ölü sayısı bunun kaç katını bulacak malesef
Umarim birsey olmaz anneme grip icin aldim ama takip denedim. Evet sterilize yaziyor uzerinde..Tek tek paketlenmis hepsi..Korkma canımgerçekten korkun yersiz birde paketli ürün sterilize korkacak birrşey.yok bu kadar taktıysan at kalanları eczaneden al ben eczaneden aldım
Hiçbir virüz o kadar uzun süre cansız bir madde üzerinde yaşamayaz.. Size ulaşana kadar varsa bile çoktaann ölmüştür o virüs canım..Umarim birsey olmaz anneme grip icin aldim ama takip denedim. Evet sterilize yaziyor uzerinde..Tek tek paketlenmis hepsi..
Cok tesekkur ederim icim rahatliyor boyle okuyunca.Hiçbir virüz o kadar uzun süre cansız bir madde üzerinde yaşamayaz.. Size ulaşana kadar varsa bile çoktaann ölmüştür o virüs canım..
Evet steril yaziyor. Hepsi tek tek paketli. Urunu aldigim yer cevap yazmis. Urun cin uretimi ama ithalati 6-7 ay once yapildi iciniz rahat olsun demisler. Dogrudur heralde.Canım eğer sterilse zaten tüm mikroorganizmalardan arınmıştır.. Etilwn oksit ile steril ediliyorlar genelde
Gercekten saka gibi..Heyy Allah'ım yaa..
Saka gibi resmen.
Birşey olmaz ama, ben olsam kalanini da atardım sanırım..
Zaten mantıken onlarda şuan da maske bulmakta zorluk çekiyorlar, yeni göndermiş olamazlar amaa yine de mide bulandırıcı bir durum işte..Gercekten saka gibi..satici mesajlarima cevap vermis. Ithalati 6-7 ay once yapildi yazmis ama kullanmayacagiz yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?