- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi Yenibirumut82
-
Bu takvime inanmamakla birlikte kullanan varmı tutuyor mu bir bakalım diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben annemin bana hamile kaldigi ayi ve yaşını hesaplayip baktim tuttu eşimi hesapladik tuttu abimi ve esimin kardeslerini heaapladik tuttu arkadasin cocugunu hesapladik oda tuttu ben inanmaya basladim oglusum olabilir :))
Mrb arkadaşlar bendede tutmadı rus takvimi ve yüzük falı tutuyo. Özellikle yüzüğe bakıpta tutmayanı duymadım hiç çevremde
Kızlar bunlara takilmamak lazım.eli ayağı sağlam olsun ne olursa olsun .hamile kalınca zaten o korku doğana kadar gecmiyo sağlıktan önemli bişey yok.benim esinde kız istiyo ama tabiki Rabbimin bileceği iş .versinde kiz erkek boş .benim bi oğlum var bin kıza değişmem şimdi Allahim uzun ömur versin
Aynen öyle ilk bebegimde beni çok korkutmuslardi o yıkımı anlatamam Allah tan ilk dileğim sağlıklı hayırlı ehli islam sifatinda eli ayağı aklı fikri düzgün bi evlat nasip etsin egerki kiz nasip ederse salihalardan nasip etsin
Mrb arkadaşlar bendede tutmadı rus takvimi ve yüzük falı tutuyo. Özellikle yüzüğe bakıpta tutmayanı duymadım hiç çevremde
amin canım amin ne güzel dua etmişsin Rabbim şu cuma günün hürmetine nasip etsin hepimize
yüzük bende tutmuyor kim yaptıysa yüzüğü hep erkek çıktı ama kızım olacak allahın izniyle.:))her yöntem herkeste gerçek sonuç vermiyor verenlerde tesadüf sanırım doğruluk payı yok.
yüzüge nasıl bakılıyor
Vaktin varsa kendin yapıp bi denermisin saçından bi tel al ve alyansını içinden geçir, yüzüğü karnına doğru tutup kaçıncı hamileliğinse onu soyle örneğin ilk hamileliğim diyip elini oynatmadan bekle yuvarlak donuyosa kız, düz çizgi şeklinde gidip geliyosa erkek. Eğer yaparsan sonucu yazmayı unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?