Çin takvimine bakar mısınız

kapade

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
80
32
3
34
Kızlar bu Çin takvimine nasıl bakıcağımı anlamadım son adet tarihim 28 ağustos Eylül de hamile kaldım hangisine göre bakıcam ve yaşımızın üstüne 1 eklememiz gerekiyormuş sanırım ben 29 yaşındayım 30 olarak mı bakıcam. Daha önce Çin takviminden doğru öğrenenler yardımcı olabilir mi ?

Zaten şurada 2 ay sonra öğrenirsiniz 29 bakarsan kiz 30 bakarsan erkek oluyor . Cokta şey yapmamak lazım

Çin takvimi erkek,rus takvimi kız dedi. Kızım var. Yüzde 50 tutuyor, çok da şaapmamak lazım

Bi kaç arkadaşımın doğru çıkınca heveslendim ben de işte çok inanmamak da lazım haklısınız

Google değil burası ama yine de bakayım erkek yada kız kesin bilgi

Bu takvime göre benim çocuklarım tutuyor ama gene bu takvime göre yeğenlerimin kız olması gerekiyor maalesef ikisi de erkek

Bır arkadaşımın 2 oğlu vardı. Üçüncüye hamile kaldı. Bu takvime inanmış, yaş ekliyoruz kız, eklemiyoruz kız çıkıyor, neyse bir oğlumuz daha oldu.

Teşekkür ederim herkese ilk gebelik işte insan merak ediyor sağlıklı olsun da farketmez aslında

Abimin arkadaşı çin takvimine baktı kız dedi ama bebiş erkek

Siz hangi ayda doğdunuz.hangi ayda dogduysaniz ona göre +1 ekleniyor

Benimde bu çin zimpirtisina göre kız görünuyordu ama nur topu gibi oglum oldu :)

Erkek. Çin takvimine değil, ramzi teorisine göre bak? %97lik doğruluk payı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…