çin takviminden farklı cinsiyet tahmini .....

merhaba,sat 19 eylül 2012,doğum yılım 1983,,yarenim cevabını bekliyorum,umarım çok bekletmezsinn

Canım benim için de bir tahminde bulunabilir misin? Bakalım tutacak mı :)
Son adet 26.07.2012 doğum yılım 1982

Benim Son Adet Tarihim : 8 Ekim 2012- Doğum tarihim de 1982
Sabırsızlıkla bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim :)

Ben ilk pozitif testi bu sabah gördüm.Ne kadar doğru bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum yarın sabah yeniden yapmak için.Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ama bakalım kısmet :)
Bana da bakar mısınız?
Son regl tarihim:14 Kasım
Doğum yılım : 1984

Son düzenleme:
bizede söyleseydin nasıl hesap edildiğini herkes bakardı kendine. şimdi herkes bakmanı bekliyor. benimkinede bak bakalım ne çıkacak. sat :16 eylül 1981 doğumluyum. şimdiden teşekkürler

benimkinede bakarmısın canım sat 5 eylül 1988 teşekkürler :) benimki daha 31 aralıkta belli olacak inş.

Son düzenleme:
arkadas kafasına gore takılıyor canı kımse ısterse ona bakıyor

bknz : ılk sayfada ılk sıralarda oldugum halde halen cevap yok :)

02.09.2012 son adet tarihim.1986 doğum tarihim.. çin takvimne göre kız ama ..sennki nasıl acaba?nasıl hesaplanıormş bizede öğret lütfen..

açılan konuyla ilgilenilmiycekse neden konu açarlar ki bu 1az sorumsuzluk gibi gelio bana..

sahibi biraz meşgul galiba yada bu kadar yoğun olacagını düşünmedi açarken....neyse benimkide görülmez ama yinede yazayım dedim son adet 21.09 doğum tarihimde 19.12.1983 aralığın sonu oldugu için yaşhesapları bile yanlış çıkıyor bakalım ne olacak benim miniğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…