selam arkadaşlar,benim cin takvimiden dolayı çok kötü bir anım oluştu çevremdeki herkez cin tavimine göre aynı bebek cinsiyetine sahip olunca bende erkek bebek istiyordum çok ona göre kendimce düzenleme yaptım ve sonuç olarak erkek bebeğim olması gerekiyordu.. çok kötü durumdayım geçen hafta ikili taramam vardı 13+1 de doktor ense kalınlığına felan baktı sorun yok dedi cinsiteyi içinde %80 kız dedi , o an içime bir gariplik çöktü resmen herkez erkek erkek diyip durdu böyle ve öyle beynime kazımışımki olayı böyle sanki çoçuğum erkek olacak gibi geliyordu. Hep erkek için birşeyler aldım. Nasıl bir vicdan azabıdır anlatamam böyle kendimden utanıyorum bebek artık benim hislerimi hissetmeye başlayınca sanki benden ilerde nefret edecek gibi geliyor.. çok üzgünüm 6 gündür resmen eziyet çekiyorum.. doktorumuz da iyi yanılmış olabilir diye aklımdan bir düşünce geçiremiyorum
Evladın kızı erkeği mi olur arkadaşım. Çok yanlış bir düşünce. Allah korusun, sağlıklı olsunlar yeter. Çin takviminin hiçbir bilimsel açıklaması yok, tamamen eğlence amaçlı.selam arkadaşlar,benim cin takvimiden dolayı çok kötü bir anım oluştu çevremdeki herkez cin tavimine göre aynı bebek cinsiyetine sahip olunca bende erkek bebek istiyordum çok ona göre kendimce düzenleme yaptım ve sonuç olarak erkek bebeğim olması gerekiyordu.. çok kötü durumdayım geçen hafta ikili taramam vardı 13+1 de doktor ense kalınlığına felan baktı sorun yok dedi cinsiteyi içinde %80 kız dedi , o an içime bir gariplik çöktü resmen herkez erkek erkek diyip durdu böyle ve öyle beynime kazımışımki olayı böyle sanki çoçuğum erkek olacak gibi geliyordu. Hep erkek için birşeyler aldım. Nasıl bir vicdan azabıdır anlatamam böyle kendimden utanıyorum bebek artık benim hislerimi hissetmeye başlayınca sanki benden ilerde nefret edecek gibi geliyor.. çok üzgünüm 6 gündür resmen eziyet çekiyorum.. doktorumuz da iyi yanılmış olabilir diye aklımdan bir düşünce geçiremiyorum
evet biliyorum zaten kendime o yüzden kızıyorum ya çok vicdan azabı çekiyorum.. tek isteğim sağlıklı bir evladım olsun benim için en önemlisi o .. kendime sanıl sinirleniyorum nasıl kızıyorum böyle düşündüm diyeEvladın kızı erkeği mi olur arkadaşım. Çok yanlış bir düşünce. Allah korusun, sağlıklı olsunlar yeter. Çin takviminin hiçbir bilimsel açıklaması yok, tamamen eğlence amaçlı.
ben her ikisine de bakmıştımRegli oldugunuz son tarihe mi yoksa yumurtladiginiz yani hamile kaldiginiz tarihe mi bakiyorsunuz?
Bebeğin hayırlı olsun inş. Sağlık , huzur ve bereketleri ile gelsinler dünyaya. Kucağımıza alınca bebeklerimizi inş. daha iyi anlayacağızbende çin takvimine baktım sizin gibi etrafımdaki herkes tutmasına rağmen benim tutmadı :) Çin takvimine göre kız olmasına rağmen bebeğimin cinsiyeti erkek :)
16/10/1974 DOĞUMLUYUM TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜLCanım 26 yaşında Çin takvimi Ekim ayına ERKEK demiş seninkisi KIZ yazıo iki takvim birbiriyle uyuşmuyor ki
merhaba kızlar, bende öğrenmek istiyorum banada yardımcı olurmusunuz, benim son adetim mayısın 9 u doktor hamile kalma tarihi mayıs 30 31 dedi hazirana geçiyormu dedim hayır dedi sizcede doğrumu eğer öyleyse benimde kızım olacak. bu arada 27 yaşındayım
Canimm eger verdigin bilgilerdeki 30 31 mayis kesin hamile kaldigin tarih ise kiz gosteriyor rabbim hayirlisini nasip etsin insallah dr dan net bilgi alinca paylasirsan sevinirimçok teşekkür ederim tatlım, doğum tarihim 29.05.1988 hamile kaldığım tarik 30 la 31 arası mayıs 2015 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?