- 9 Ocak 2014
- 7
- 0
- 6
- 34
selam arkadaşlar,benim cin takvimiden dolayı çok kötü bir anım oluştu çevremdeki herkez cin tavimine göre aynı bebek cinsiyetine sahip olunca bende erkek bebek istiyordum çok ona göre kendimce düzenleme yaptım ve sonuç olarak erkek bebeğim olması gerekiyordu.. çok kötü durumdayım geçen hafta ikili taramam vardı 13+1 de doktor ense kalınlığına felan baktı sorun yok dedi cinsiteyi içinde %80 kız dedi , o an içime bir gariplik çöktü resmen herkez erkek erkek diyip durdu böyle ve öyle beynime kazımışımki olayı böyle sanki çoçuğum erkek olacak gibi geliyordu. Hep erkek için birşeyler aldım. Nasıl bir vicdan azabıdır anlatamam böyle kendimden utanıyorum bebek artık benim hislerimi hissetmeye başlayınca sanki benden ilerde nefret edecek gibi geliyor.. çok üzgünüm 6 gündür resmen eziyet çekiyorum.. doktorumuz da iyi yanılmış olabilir diye aklımdan bir düşünce geçiremiyorum
ve bu arada inanılacak gibi değil ben hayatta böyle şeylere inanmazdım nasıl oldu böyle bir şey içine girdim bilmiyorum.
Allah önce sağlık versin ki ben ilk bebeğimi düşürdüm nasıl bir üzüntü biliyorum ona rahmen şu anki durumum beni resmen öldürüyor..