• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Umarım inş ya bu kez yüzümüz güler inş cnm daha kalp atışını duymadım 10 gün sonra gidecem inş hayırlı sağlıklı olur allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inş cnm dua et banada cnm
Off çok geçmiş olsun ne yazıkki kotu dr a denk gelmissin ben şükür ki iyi dr a denk geldim kurtajim iyi geçti parca vs sıkıntısı yaşamadim. Hatta ondan memnun kaldığım için özel dr umu bıraktım kurtajimi yapan dr a gidiyorum(devlette o) çok memnunum.bana 3 ay korun dedi. Ben iki ay korundim üçüncü ay istedim ve allaha şükürler olsun yeniden hamile kaldım. Çok korktum acaba kalp atışı olacak mi vs diye oldu şükürler olsun su an 18.haftadayim ama korkum geçtimi hhayır. Önce kalp atışını duyim rahatlarim dedim. Sonra ilk uç ay geçsin (tehlikeli derler hep düşük riski için)su an 5.ayin içindeyim ama hala korkuyorum 9ay boyunca da sürecek bu korku sanırım. Allahım bi daha yaşatmasinn inş sende bende tüm isteyenler sağlıkla kucaklarina alırlar bebislerini inş (amin) sen de içini ferah tut bu kez herşey güzel olacak inş

Oysa benim özel hastaneydi cnm devlet daha iyi bakmış öyleyse ve cnm yanmasın die de fazla para verdik ama yinede cnmı yaktı 6 saat suni sancı verdi bebeği doğurcaksın dedi bebek yinede düşmesi o kadar sancı çektirdi snra aneztezi verip aldı :( köyü günler geçmişte kaldı umarım bundan sonrası iyi olur hayat yüzüne güler
Off çok geçmiş olsun ne yazıkki kotu dr a denk gelmissin ben şükür ki iyi dr a denk geldim kurtajim iyi geçti parca vs sıkıntısı yaşamadim. Hatta ondan memnun kaldığım için özel dr umu bıraktım kurtajimi yapan dr a gidiyorum(devlette o) çok memnunum.bana 3 ay korun dedi. Ben iki ay korundim üçüncü ay istedim ve allaha şükürler olsun yeniden hamile kaldım. Çok korktum acaba kalp atışı olacak mi vs diye oldu şükürler olsun su an 18.haftadayim ama korkum geçtimi hhayır. Önce kalp atışını duyim rahatlarim dedim. Sonra ilk uç ay geçsin (tehlikeli derler hep düşük riski için)su an 5.ayin içindeyim ama hala korkuyorum 9ay boyunca da sürecek bu korku sanırım. Allahım bi daha yaşatmasinn inş sende bende tüm isteyenler sağlıkla kucaklarina alırlar bebislerini inş (amin) sen de içini ferah tut bu kez herşey güzel olacak inş

Evet kızlar haklisiniz cinsiyet bi yana daha hamile kalıp kalmadığını bilmiyorum 10_14 gün beklicem catlatma ignesiyle hamile kalabiliyorym kızım öyle oldu igneden43saat sora ilişki oldu umarım çatlatmıştır oyle iste opuldunuz

Hakkına hayırlısı olur inş cnm
Evet kızlar haklisiniz cinsiyet bi yana daha hamile kalıp kalmadığını bilmiyorum 10_14 gün beklicem catlatma ignesiyle hamile kalabiliyorym kızım öyle oldu igneden43saat sora ilişki oldu umarım çatlatmıştır oyle iste opuldunuz

Aminn cnm inş allah agzından işitsin rabbim kaybetme acısını bidaha yaşatmasın eli ayagı düzsün özürsüz hayırlı bir bebiş nasip etsin allah kucagımıza almayı nasip etsin allah gönlümüze göre versin inşşşş aminnnn
Canim sana cinsiyetimiz belli olunca yazcam demistim dr bugun %80 kiz dedi ☺☺

Kızlar bu takvimini birinde kız dierinde erkek çıkıyo ben ocak doğumluyum 2ekliyorum öyleiş o zaman erkek diğerinde yaşima ve hamile kaldigim aya göre kız hangisi çıkacak bakalım
Canim merhaba nasilsin nasil gidiyor ? Ben bugun kontrole gittim dr %80 kiz dedi bebegime ☺ senin netlesti mi ?

Maşallah canım hayırlısı olsun sana demiştim geç gösterîyosa kızdır die :KK66:erkek bebekler erken gösteriyo cinsiyetini çin takvimde ne çıkmıştı ?
Canim cinde rusda erkek cikmisti bende tutmadi ☺tesekkur ederim darisi basina insallah ;)

:nazar::nazar::anneadayı::anneadayı:İkili test yapan arklar varsa sonuç 50 altındaysa bebek cinsiyeti erkek 50 üzerindeysr cinsiyet kız olarak belli oluyomuş

Canim merhaba nasilsin nasil gidiyor ? Ben bugun kontrole gittim dr %80 kiz dedi bebegime ☺ senin netlesti mi ?

Nasıl olsun cnm bulantılarım biraz azaldı ama yine de var hala cuma günü gidecem kontrole çok sevindim kız olmasına sana da mı erkek demişti doktor yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Nasıl olsun cnm bulantılarım biraz azaldı ama yine de var hala cuma günü gidecem kontrole çok sevindim kız olmasına sana da mı erkek demişti doktor yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Tesekkur ederim canim ☺ bana 12+5 te ikili taramayi yapan radyoloji uzmani erkege,dogum doktorum kiza benziyo demisti.:D 15+5 te doktorum %80 kiz dedi bakalim ilerleyen haftalarda degismezse simdilik kizimiz olcakmis ☺ hadi hayirli haberler alirsin insallah ;)

Hamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...

Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K
KIZLAR BEN KENDIME VE OGLUMA BAKYIORUM DOGRU CIKIYO BI ANKET YAPAYIM COCUGU OLANLAR DOGRU YALNIS DIYE BI YZASINLAR BANA EGER DOGRUYSA 2008 NISAN AYINA NIYETLENYIORUM IKINCI ICIN:1yes2:

attachment.php
Doğru çıktı

Back