- 6 Aralık 2014
- 245
- 51
- 123
Umarım inş ya bu kez yüzümüz güler inş cnm daha kalp atışını duymadım 10 gün sonra gidecem inş hayırlı sağlıklı olur allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inş cnm dua et banada cnm
Off çok geçmiş olsun ne yazıkki kotu dr a denk gelmissin ben şükür ki iyi dr a denk geldim kurtajim iyi geçti parca vs sıkıntısı yaşamadim. Hatta ondan memnun kaldığım için özel dr umu bıraktım kurtajimi yapan dr a gidiyorum(devlette o) çok memnunum.bana 3 ay korun dedi. Ben iki ay korundim üçüncü ay istedim ve allaha şükürler olsun yeniden hamile kaldım. Çok korktum acaba kalp atışı olacak mi vs diye oldu şükürler olsun su an 18.haftadayim ama korkum geçtimi hhayır. Önce kalp atışını duyim rahatlarim dedim. Sonra ilk uç ay geçsin (tehlikeli derler hep düşük riski için)su an 5.ayin içindeyim ama hala korkuyorum 9ay boyunca da sürecek bu korku sanırım. Allahım bi daha yaşatmasinn inş sende bende tüm isteyenler sağlıkla kucaklarina alırlar bebislerini inş (amin) sen de içini ferah tut bu kez herşey güzel olacak inş