Anne olmak bu duyguyu hergün hissetmek muhteşem bir duygu ve hamilelikten dolayı bu duyguyu dahada derinlerde hissediyorum ve bebegimin icimden gectigi gibi erkek olması beni dahada duygulandiriyorSata gore degil hamile kalma gunune gore hesapliyosun ben 25yasinda agustosta hamile kaldm ama sat 21temmuz. Cin takvimi erkek dedi doktorda dun erkek dedi :)
cinsiyet belli oldu mu acababu takvimde yasinizi dogru hesaplamaniz gerek ocak ve subat aylarinda doganlar kendi normal yaslarina 2 yas eklemeliler amma mart ve sonraki aylarda doganlar 1 yas eklemeliler normal yaslarina oyle bakinca dogru cikiyo mesela ben 18 yasimdayim mayis ayinda dogdugum icin 1 yas ekleyib eylulde hamile kaldim, takvmde erkek cikiyo umarim anlata bilmisimdir , bi kac gun sonra kontrole gidicembakalim hayirlisi inshAllah ne olsa yazicam buraya
Tutmadı benim hem de düzgün hesalamama rağmen :) Çok inanmayın bence :)bazı arkadaşlar yaşınıda yanlış hesaplıyor 86 doğumlu olan 28 yaşında olur 27 değil çin takvimini hesaplarkende yaşına dogudun ay mart ve sonrasıysa 1 ekleyeceksınız ocak ve şubata 2 eklenecek. bazı arkadaşlarda yaşına 1 eklemeden bakıyo yanlış yada doğru tuttu yada tutmadı dıyorlar
bu hesaba göre yazarsanız tutup tutmadığını anlarız
o zaman ıkı seçenek olduğu için kımınde tutuyo kımınde tutmuyo ınanmamak lazımTutmadı benim hem de düzgün hesalamama rağmen :) Çok inanmayın bence :)
25 yaşındasın ağustos erkek görünüyor evet tutmamış. başın sağ olsun ALLAH karnındakı bebegıne uzun ömür versin. ben kız çocuklarını çok sevıyorum yumurtlama gününden önce olursa kız olma ıhtımalı yüksek yazmışlar siz de öyle mi oldu ?kasım 89 doğumluyum. ağustos 2014 de hamile kaldım baktım erkek gözüküyordu. ama kız :) her zaman tutmayabiliyor.
geçen yıl haziran 2013 de hamile kalmıştım o kız gözüküyordu ve kız'dı. ama ona 5 aylık hamileyken kaybetmiştim
25 yaşındasın ağustos erkek görünüyor evet tutmamış. başın sağ olsun ALLAH karnındakı bebegıne uzun ömür versin. ben kız çocuklarını çok sevıyorum yumurtlama gününden önce olursa kız olma ıhtımalı yüksek yazmışlar siz de öyle mi oldu ?
Gerçek Yaşınız 33.kızlar biri bana baksın hamilemiyim bilmiyorum bu ay çalıştık bakalım göreceğiz ama takvime bakmadım hesaplarmısınız
16.mayıs 1981 son adet: 18 kasım ovulasyon tarihim 29 kasımdı
umarık erkek olur tabi sağlıklı hayırlı bir şekilde
sarah banada bak lütfen 4-5 tane siteden baktım hep ayrı çıktıGerçek Yaşınız 33.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için Yaşınıza +1 Eklendi.
Hamile kaldığınız ay Aralık
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 34.
Çin Takvimine Göre Çocuğunuzun Cinsiyeti Muhtemelen Kız
Bebeğinizin Muhtemel Doğum Tarihi ise : 25-08-2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?